Komplette hjul: sommerdekk og felg

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger Lettmetallfelger med sommerdekk for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler som komplett sett med dekket du ønsker, montert og balancert skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 6 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Komplett sommerdekk og felg: alt du trenger på ett sted

Her på Tirendo.no har vi gjort det svært enkelt for alle som trenger komplett sommerdekk og felg. Ved å bruke søkesystemet vårt, får du opp alle aktuelle modeller på bare noen tastetrykk. Du får detaljert informasjon om pris og produkter, og kan leke deg med design og utforming. Først angir du bilens merke, modell, motortype og hvilket kjøretøy det er. Deretter får du opp listen med aktuelle felger. Herfra kan du filtrere ytterligere etter merke, farge, størrelse, stål eller aluminium og valgfrie filtre som ABS. Ved å trykke på de ulike produktene, får du opp et bilde som viser hvordan de ser ut på bilen din. Det gjør det enkelt å velge felger som både passer for kjøretøyet og din personlige smak. Når felgen er på plass, kommer du videre til alle bildekkene som er egnet for bruk. Her kan du velge ut fra sesong, pris, merke, størrelse og egenskaper. Kort fortalt, du har full kontroll over driftsegenskaper og design, samtidig som alle delene passer optimalt til både hverandre og til kjøretøyet.

Hva har du å velge mellom?

Foruten tryggheten ved å vite at alt passer i lag når du bestiller komplett sommerdekk og felg hos oss, kan du nyte fordeler som konkurransedyktige priser og et enormt utvalg av merkevarer. Fra billige dekk til lave priser, som Rotalla og Tristar, til anerkjente produsenter som Yokohama og Pirelli – vi har det aller meste. Hvilke som er aktuell for deg, avhenger selvsagt av kjøretøy og hvilke felger du velger. Vi gjør uansett alt vi kan for at kundene vår skal ha gode valgalternativer. Utvalget av felger består også av kjente og kjære produsenter, for eksempel ATS, Dotz Wheels og Alcar. Felger er ypperlige når du vil fremheve eller fornye bilens utseende, f.eks. ved å velge enten sportslige eller elegante varianter. Du finner så klart også praktiske alternativer som er enkle å vaske og vedlikeholde.

Totalprisen for komplett sommerdekk og felg kommer an på hvilke produkter du velger. Du har full frihet til å f.eks. investere i kvalitetsfelger, og heller gå får kvalitetsdekk til lave priser. Du kan også gjøre omvendt, eller velge dekk og felger i samme prisklasse. Det viktigste er at de samsvarer med driftsforholdene og klimaet der du bor. Vi gir deg mulighet til å prioritere både design og funksjonalitet, til konkurransedyktige priser, slik at du får nøyaktig det du er ute etter.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.