ATS-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Ats felger i lettmetall til din bil

Ats felger produseres i Tyskland, der fremstillingen startet tilbake i 1969. Visste du at deres første kunde var Porsche? Ats felger produseres i lettmetall, og kommer i en holdbar kvalitet. Materialene er førsteklasses, og felgene yter godt også under norske forhold, der klimaet kan være tøft for både bil, dekk og felger. Classic Alloy rim og Cup Black Polished er kjente Ats felger blant mange bileiere i både inn- og utland. Felgene passer til de aller fleste personbiler og kommer i et godt utvalg av dimensjoner og bredder

Stort utvalg av Ats felger

Ønsker du deg nye Ats felger til nettopp din personbil, trenger du ikke lete lenger. Vi har et stort utvalg av disse flotte lettmetallfelgene og det til markedets beste priser. Kundeservice er viktig for oss, og derfor legger vi til både fri frakt av hele bestillingen og fri retur. Denne siste gjelder i to uker, og er kjekk å ha dersom du oppdager at du har bestilt dine Ats felger i feil dimensjon eller med feil bredde. Ikke glem at dersom du skulle trenge dekk har vi dekkene som passer utmerket sammen med dine nye Ats felger!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK