Kontaktdata

Tirendo.no er en internettjeneste fra Tirendo GmbH, Berlin Germany, Tyskland.

Hvis du har spørsmål angående ditt dekkkjøp, dekkmontering, tekniske problemer, produktproblemer eller informasjon om selskapet, ikke nøl med å kontakte oss! Nedenfor finner du en oversikt over våre hjelpeområder.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Spørsmål om kjøp av dekk og våre tilbud

Din bestillingsstatus

Problemer med din bestilling

Dekkmontering / monteringspartnere

Finner du ikke svar? – Vi ser frem til å høre fra deg

Informasjon om klageprosedyrer

EU har satt opp en nettportal for å hjelpe misfornøyde kunder. Hvis du har en klage på varer eller tjenester som du har kjøpt fra oss over internett, vil du finne en nøytral tjeneste for løsing av tvister hos http://ec.europa.eu/consumers/odr for å komme til et utenrettslig oppgjør. Vær oppmerksom på at det foreløpig (per 01.02.2017) ikke er noen tvisteløsningsorganer for enkelte bransjer og i enkelte land. Derfor kan det hende at du som forbruker ikke kan benytte denne portalen for å løse tvister med oss i disse landene.

Ytterligere informasjon finner du på EUs nettportal. Vi er ikke forpliktet til å delta i en noen som helst prosedyre for tvisteløsning ovefor et konsumentformidlingsorgan. Imidlertid er vi i prinsippet villige til å delta i en tvisteløsningsprosedyre ved et voldgiftsnemnd. Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte oss.

Vår adresse:

Tirendo GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin Germany
Tyskland

Administrerende direktører: Andreas Prüfer
Hovedkontor: Hannover, Germany
Registreringsnr.: DE280017344
MVA-nummer: 913798856MVA

Navn på bank: Deutsche Bank AG,IBAN: DE88250700700033349200,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX

Vennligst ikke send dekk til denne adressen. Vi kan desverre ikke motta dem der. Vennligst ring til oss eller bruk vårt kontaktskjema.