Tilknytning programmet

Driver du et nettsted om biler, dekk eller felger med tung trafikk? Har du lyst til å tjene penger med ditt nettsted? Den Tirendo.no Tilknytning programmet gjør det enkelt!

Bli en Tirendo.no partner

Søk nå for vår Tilknytning Program via tilknytning markedsføring Network Awin og samle dine første provisjon så snart som i morgen! Søknad og deltakelse er gratis.


Affilinet Registrering
Adtraction Registrering

Integrer reklamemateriell:

Den Tirendo.no Tilknytning Program står parkert perfekt for deg. Vi tilbyr deg et mangfold av reklamemateriell, som du enkelt kan integrere på ditt nettsted. Vår portefølje av reklamemateriell omfatter alle vanlige elementene, for eksempel bannere, tekstlenker og dekk søk søkebokser (også tilgjengelig i en white label-versjon). Det er noe for enhver nettside! Vi anbefaler også å integrere våre reklamemateriell inn dine nyhetsbrev for å ytterligere forbedre din provisjon.

Sørg for salg:

Skulle en besøkende til nettstedet ditt klikke på den integrerte DekkOnline reklame, vil besøkende bli videresendt til DekkOnline butikken. Du får et attraktivt tilbud om 3% på alle kjøp i vår nettbutikk per kunde som besøker fra ditt nettsted. (Provisjon er beregnet ut fra netto ordreverdi, uten moms og frakt / emballasje).

Samle provisjon:

Du kan samle betydelige provisjoner selv på noen salg per måned:

Bør en kunde kjøpe fire hjul inkl. dekk, kan deres handlekurven lett komme opp i over 800 EUR. Etter å trekke frakt og moms, vil inntektene for salget være ca 20 EUR.

Våre vilkår og betingelser for affiliation programmet:

Reglene for deltakelsen