Stålfelger

Leveringstiden er ca. 2-4 virkedager. Vi vil informere deg så snart som mulig bør det komme til levering forsinkelser.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Stålfelger til alle som ønsker holdbarhet!

Tror du at det er lett å finne ønskede artikkel og bli helt fornøyd med den? Det finns en rekke ulike felger som man kan velge fra og bare du kan bestemme hvis du vil ha stål- eller lettmetalfelg montert på bilen din. Hvis man er opptatt å holde kostnadene nede og velge etter prisen, standard stålfelger er betydelig billigere enn aluminiums felger eller lettmetalfelger.

Derfor leter du etter holdbarhet og pålitelighet, er stålfelger sannsynligvis det rette valget. De først og fremst garanterer bilens kjøresikkerhet og komfort. Vanligvis er de felgene tilgjengelige for mange biler, inkludert de fleste Volkswagens, Mazdas, Hondas og Toyotas. Siden de er laget med en legering av jern og karbon, er de tyngre, men de er mer holdbare og kan være enklere å reparere og lakkere. På grunn av måten de er laget på en press og sveiset sammen, tilbyr de ikke alle estetiske talte valg av andre hjultyper. Selv om de ikke er så penne eller sterke som deres legeringskusiner bare er tilgjengelige i en håndfull former og farger, er stålfelger langt mer holdbare, langt billigere og bra for all terreng.

Uansett du velger stål- eller lettmetalfelg, det som er viktig å velge er felgstørrelsen (tommer) du ønsker på din bil, etter på trenger du å velge presis boltstørrelse og avstand mellom boltene. Derfor du velger det første skal du legge merke til at de er tyngre og dette kan dempe akselerasjon, smidighet og drivstoffeffektivitet. Denne lave vekten senker også et tyngdepunkt for kjøretøy, noe som gjør dem mer stabile på hjulene, en annen stor fordel ved ujevnt terreng. De kan også være mer motstandsdyktige mot skade fra grus og bremsestøv, noe som gjør dem mer populære for vinterkjøring. Stålhjul er generelt billigere og mer holdbare enn aluminium, selv om de ikke er så attraktive. Husk at de er enklere å ta vare på dem spesielt om vinteren.

Tirendo.no har enestående utvalg av stålfelger for kjøretøyet ditt. Vi har alltid fri frakt og hele 14 dagers returrett i tilfelle du ikke er fornøyd med varene. Vi leverer til ønskede adressen i bare få dager. Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse på dine nye felger, og gir deg flotte priser på hele sortimentet.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.