/

Cross dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Motocross er en motorsport som kjøres med en crosser, eller terrengsykkel med andre ord, på spesielle baner. Underlaget er som regel jord, sand eller lignende som stiller store krav til både dekk og kjøreegenskaper. Du blir dessuten konfrontert med både hopp og svinger underveis, og derfor kan sklisikre dekk på ujevnt underlag gjøre deg til en vinner. Det er faktisk påbudt med lisens i Norge for å kjøre på en motocrossbane. Nå kan du kjøpe dine motocross-dekk online til en billig penge hos Tirendo.no. Du finner blant annet kjente merker som Yamaha, Michelin og Pirelli. Dersom du er aktiv innen motorsykkelsport lønner det seg å sjekke det store dekkutvalget vårt. Vi tilbyr nemlig dekk til alle typer kjøretøy og veibaner.

Motocross kan utfordre den aller beste på banen

Siden motocross er en så spennende og utfordrende sport, er det veldig viktig med gode og riktige dekk. Hos Tirendo.no finner du som sagt alle de dekkmerkene du kan tenke deg til alltid lave priser. Vi tilbyr også dekk til ATV og quad dersom du liker andre utfordringer i terrenget. Det morsomme med denne sporten er jo nettopp det varierte underlaget. Innenfor vårt utvalg av 100 merker og 25 000 profiler finner du helt sikkert de riktige dekkene for kjøretøyet ditt og lidenskapen din.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.