/

Cross dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Detaljer

Legg til produkt for sammenligning

Priser inkluderer MVA og levering innen Norge

MEFO Sport MFC12
MEFO Sport MFC12
120/90-17 TT 72R Stone Master

Sesong

Motocross

TT = Dette dekket trenger en slange

tilgjengelig
kun 2.079,00 Kr
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
Det er 1 fra 1 dekk
Artikler på side

*Hvis listeprisen finnes, er det netto kalkulasjonspris til undersøkelse av salgspriser mellom dekkprodusenter og forhandlere. Det dreier seg ikke om salgspris som blir betalt eller vanligvis blir betalt.

**Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
***Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Motocross er en motorsport som kjøres med en crosser, eller terrengsykkel med andre ord, på spesielle baner. Underlaget er som regel jord, sand eller lignende som stiller store krav til både dekk og kjøreegenskaper. Du blir dessuten konfrontert med både hopp og svinger underveis, og derfor kan sklisikre dekk på ujevnt underlag gjøre deg til en vinner. Det er faktisk påbudt med lisens i Norge for å kjøre på en motocrossbane. Nå kan du kjøpe dine motocross-dekk online til en billig penge hos Tirendo.no. Du finner blant annet kjente merker som Yamaha, Michelin og Pirelli. Dersom du er aktiv innen motorsykkelsport lønner det seg å sjekke det store dekkutvalget vårt. Vi tilbyr nemlig dekk til alle typer kjøretøy og veibaner.

Motocross kan utfordre den aller beste på banen

Siden motocross er en så spennende og utfordrende sport, er det veldig viktig med gode og riktige dekk. Hos Tirendo.no finner du som sagt alle de dekkmerkene du kan tenke deg til alltid lave priser. Vi tilbyr også dekk til ATV og quad dersom du liker andre utfordringer i terrenget. Det morsomme med denne sporten er jo nettopp det varierte underlaget. Innenfor vårt utvalg av 100 merker og 25 000 profiler finner du helt sikkert de riktige dekkene for kjøretøyet ditt og lidenskapen din.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.