Komplette hjul: dekk og felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Fire dekk, fire felger og får du et helt nytt utseende for bilen din!

Vi lever i raske tider og må alltid være klar for overraskelser i hverdags livet. Man skulle være klar å bytte dekk eller felg i et øyeblikk, selv om værforholdene kan plutselig endre. Det er klokk å ha begge komplette hjul sett - sommer og vintersett, klar for montering. Først og fremst gir deg oversikten over beste handel og kjøp i lavsesong til lave priser og få dem montert i sesong. På denne måten sparer du penger og samtidig gjør det som er best for bilen din.

Det som er viktigste når du velger dekk og felger er presis opplysninger om bilmodellen din og motor. Trenger du for eksempel nye Fiat felger må du først og fremst velge mellom stålfelger eller noen av metall. Felger av stål veier mer og kan gi god tyngde til tøffe underlag. Velger du lettmetall bidrar du til god rullemotstand og lavere drivstofforbruk. Valget er ditt og vi gir deg mange modeller å velge mellom, slik at du kan få et design og en ytelse som passer deg og din kjørestil. Det neste du trenger å bestemme seg er dekk modell og type, skal det bli sommer, vinter eller helårsdekk. Sommerdekk er utviklet for ytelse i varme temperaturer. Når reisen tar deg langs varme sommerveier, gir deres høyere hastighetsklassifiseringer og avanserte materialer en eksepsjonell blanding av trekkraft og håndtering. Hvis du bestemmer seg for dekk og felger ta hensyn på at ved ekstreme kulde blir gummiblanding av en hele sesong eller sommerdekk stivner og blir mindre i stand til å gi tilstrekkelig trekkraft. For å bekjempe dette, er gummiforbindelser av vinterdekk designet for å forbli fleksible, slik at dekket kan gripe veien bedre. En unik funksjon av vinterdekk er dypere mønsterdybde. Dypere slitedybder reduserer snø oppbygging og gir bedre trekkraft på snøen.

Uansett du leter etter sommer eller vinterdekk som skulle passe på felgene dine, har Tirendo.no kjempe stort utvalg for deg. Kjøper du dekk og felger fra Tirendo.no får du gratis levering, markedets laveste priser og hele 14 dagers returrett, uten spørsmål. Kjør sikkert og trygt med felger som er tilpasset din bil og dekk.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.