sommerdekk og felg

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger Lettmetallfelger med sommerdekk for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler som komplett sett med dekket du ønsker, montert og balancert skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 6 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

I øyeblikket blir sommeren og du skal trenge nye og flotte sommerdekk med felg!

Derfor du er en fornuftig eier av kjøretøy, trenger du å ta vare på trygghet og samt spare penger i drivstofforbruk. I følge loven skal sommerdekk erstatte vinterdekk om våren og det som vi anbefaler er å ha et sommerdekk og felg sett i garasjen klart å bli montert. Med fred i sinnet kan du benytte sola og kjøre uten forpliktelser.

Med hensyn til sikkerhet, utseende og pris, har vi kjempe stort utvalg å vise til. Tirendo.no er enestående i marked med sommerdekk og felg når det gjelder pris og tilbud.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.