Pirelli

Pirelli Cinturato P7

Fra1.828 Krper dekk
Finne din

Cinturato P7

her!

Pirelli Cinturato P7 gir trygg kjøring hele sommeren

Det er like viktig å kjøre trygt om sommeren som ellers i året. Dette kan Pirelli Cinturato P7 hjelpe deg med. Dette er touring dekk med høy kvalitet, som passer godt dersom man krever litt ekstra ytelse. Touring dekk skiller seg fra andre dekk ved at de har en lavere profil kombinert med en bredere slitebane. Dette gir stor stabilitet i kjøringen. Sommerdekk skal ikke bare takle sol, men også regn. Og her i Norden kan det regne mye. Pirelli Cinturato P7 er utstyrt med hele fire brede og langsgående spor. Disse sporene har som jobb å drenere bort vann. Dermed reduseres risikoen for den fryktede vannplaningen. Det hender ganske ofte at man også må bruke bremsen, selv om veibanen er våt. Pirelli dekk har god bremseevne enten asfalten er våt eller tørr, så her får du den driftssikkerheten du ser etter.

Pirelli Cinturato P7 byr på en avslappet kjøreopplevelse

Det er mye snakk om mønsterdesign i forbindelse med dekk. Pirelli Cinturato P7 har et mønster med tråddesign. I tillegg har dekket kompakte midtblokker. Utstyrer du bilen din med dette dekket, vil du raskt oppdage at det reagerer godt på manøvreringen. Lavt støynivå er også et pluss, som sammen med dekkets andre egenskaper gir deg mye og behagelig kjøreglede hele sesongen.

Gjør kjøp av dekk til en positiv opplevelse

Tirendo.no er din dekkspesialist på nett. Vi fører vinter- og helårsdekk i tillegg til sommerdekk. Vi har alltid gratis frakt og fri retur som varer i 30 dager. Sjekk hele det store utvalget vårt i dag!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.