Mitas

Mitas XT946

Finne din

XT946

her!

Uvanlige og ekstreme motorsykkeldekk fra Mitas

Derfor du er en motorsykkel fan og du elsker å følge med motorsport via sport TV programmet, har Tirendo.no mange ulike modeller å tilby til deg. En av dekkmerkene er sannsynligvis Mitas som har med en fast tro på å sette referanse merker i og å gi best kundeopplevelse gjennom innovative og unike måter, har denne etableringen fortsatt arven av fortreffelighet i tjeneste, år etter år. Og hvis du er heldige eier av en flotte motorsykkel, og du leter etter spesielt dekk med hvit stripe ved siden, da vi har dekk for deg - Mitas XT 946.

Mitas XT 946 er et bakre hvite stripe motorsykkel dekk som er laget med et mykt smidig forings rør og en veldig myk gummiforbindelse. Selv om dette ble opprinnelig beregnet for vinter og kaldt vær. Dette dekket fungerer også godt på ekstreme, steinete våte stier. På grunn av det er denne dekkmodellen designert for ekstrem kjøring og ikke til høyhastighets race. Ønsker du å kjøre over hard steinete, våte og glatte overflater hvor gass og balanse er av større betydning enn hard overflaten, da du trenger å prøve denne dekkmodellen fra Mitas. Dekket skal forandre din kjøreopplevelse i naturen og langt utover sivilisasjonen. Endelig skal man nyte seg i spennende motorsykkel kjøring og ikke bekymre om robuste terrenget i Skandinavia.

Uansett om du vil ha en rolig tur langs skogstiene eller en spennende og kanskje lit farlig tur på en ujevn overflate er Mitas XT 946et riktig valg for en regnfull dag. Finn riktig dimensjon og bredde ved hjelp av vår søkemotor og klikk dine nye Mitas dekk rett hjem. Frakten er gratis – alltid! Sjekk vår nett butikken – Tirendo.no og våre lave priser. Vi har spreke Mitas dekk og hvis du ikke er fornøyd med ditt valg - returs rett er i 14 dagers period. Du finner dine nye Mitas dekk her hos oss- raskt og enkelt.

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK