Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 12
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Mitas dekk

Hvis du er eier av en flotte motorsykkel - Mitas har dekk for deg

Dersom du er land eier og ønsker å stole på kjøretøyet ditt, bør du da sjekke Mitas dekk også. Den mest kjente europeiske dekk produsenten Mitas har et bredt utvalg som mange kan misunne. Nesten 100 års erfaringen har gjort Mitas enestående i dekks produksjon av motorsykkel dekk og jordbrukskjøretøy.

Mitas selskapet produserer også dekk for andre kjøretøy innenfor industri, slik som fly og motorsykler. Mitas er ansvarlig for dette i alle ledd. Ikke minst produserer selskapet egne dekk, men de sørger også for å ta vare på alt som er relatert til deres distribusjon og salg. I tillegg til salg under sitt eget navn, selger selskapet også dekk under merkene Cultor og Continental. Mitas ble grunnlagt i 1932 i den slovakiske byen Zlin i Moravia og siden da gjorde de også alt for å sikre at produksjonen av dekkene har så liten innvirkning på miljøet som mulig.

Så hvis du trenger dekk for motorsykler, trucker, snøploger, luftfartøy eller traktorer, er Mitas dekkdet perfekte utvalget for deg. Ikke minst tilbyr selskapet gode priser i forhold til deres fremragende kvalitet.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK