Imperial
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Imperial

Imperial Ecosport 2 275/40 R19 105Y XL

Imperial

Imperial Ecosport 2 275/40 R19 105Y XL

Dekkstørrelse
275/40 R19 105Y XL 
tilgjengelighet:
tilgjengelig
Dekk:
SommerdekkSo
Hastighet:
Y: Godkjent opp til 300 km/h
EAN:
5420068625765
Artikelnummer:
R-351497
Dekkmerke:
DEX:
Kundevurderinger:
(2)
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
1.885 Kr
+ 10 Kr Miljøavgift = 1.895 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Kundevurderinger
  • Tekniske spesifikasjoner
EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

Ecosport2 tyre review

Gjennomsnitt basert på 17 test resultat
Grep på tørr veibane
Bremse-egenskaper på tørr veibane
Grep på våt veibane
Bremse-egenskaper på våt veibane
Grep på snø  N/A
Kjørekomfort
Lydnivå inni bilen
Dekkslitasje
Drivstofforbruk
kjørte km 9 806
17.10.2022 fra Ørnulf Thyberg
Valgte dette som billigalternativ da jeg kjører forsiktig og lite. Merket umiddelbart at bilen var "vinglete". Opplevde vesentlig mer støy, og forbruket gikk opp med en drøy dl pr. mil. Frarådes på det sterkeste.
27.09.2022 fra Sebastian
Kjøpte dekkene da det gikk mot sesongslutt og jeg trengte å bytte bort de trådslitte Hankook Evo 3-dekkene til noen nye litt kjapt. Tenkte jeg skulle prøve noen litt billigere alternativ for å se om billige dekk virkelig er så dårlige som "alle" skal ha det til. Etter å ha lagt om til disse dekkene satte jeg meg litt skeptisk inn i bilen for å ta de på en real testrunde. Jeg har lest litt ulike opplevelser bl. A her inne om dårlig grep på våt vei osv. Første test var akselerasjonstest på tørr asfalt. Bånn el-pinne fra stillestående for å se om det ville oppstå hjulspinn eller innvirkning fra traction control. Her var det ingen avvik fra de tidligere dekkene som satt på bilen. Samme opplevelse. Veldig bra. I zikk-zakk unnamanøver (elgtesten) I 50 km/t merket jeg litt slipp I grepet og hørte tydelig (med vinduene åpne) gummien som gnagde seg fast i asfalten. Igjen, stiller de likt som referansedekkene til den dobbelte prisen. Motorvei fungerte de helt topp. Ingenting å sette fingeren på. På vått føre. Da snakker vi ordentlig våt vei. Nedbør på opptil 20mm/t. Her forventet jeg at rumpa på bilen skulle skli ut i hver sving etter anmeldelsene å lese. Ved vanlig aktiv kjøring oppstod det aldri situasjoner som fikk meg til å tenke noe over dekkene. Tok svingene som jeg vanligvis ville gjort det og dette fungerte utmerket. Ingen slipp hverken I under eller overstyring. Når jeg ikke fikk noen valuta for pengene i at dekkene slapp på våt vei, prøvde jeg å se hvor langt jeg kunne pushe det før bilen ville slippe på en eller annen måte. Dette er en elbil med gode sikkerhetssystemer og Førerassistent. Prøvde å gi aggressiv gasspådrag i svinger for å fremprovosere overstyring, uten at det gav resultater før andre lover og regler trådte i kraft. Alt I alt er jeg meget fornøyd og sammenligner egenskapene som identiske med de foregående dekkene som satt på som jeg opplevde som meget gode og sikre. (Hankook ventus Evo 3) Bare til halve prisen :)
Se flere omtaler
Merke Imperial
Modell Ecosport 2
Dimension 275/40 R19 105Y XL
Bredde 275
Dækkets profil 40
Construction type R
Dekkstørrelse 19
Last indeks 105
Fartsindeks (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.