Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 8
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Fulda Helårsdekk

Pris og kvalitet i fokus: Fulda helårsdekk

Fra personbildekk til lastebildekk, Fulda har et bredt og spennende sortiment som passer for mange forskjellige bruks- og værforhold. Dersom klimaet tillater det der du bor, er Fulda helårsdekk et prisgunstig alternativ med gode egenskaper. Fulda er et kvalitetsmerke fra Tyskland som benytter seg av høyteknologiske løsninger for å utvikle optimaliserte dekkdesign. Samtidig er de opptatt av å tilby produktene til overkommelige og rimelige priser, slik at alle kan velge kvalitetsdekk til kjøretøyet sitt.

I over et århundre, siden 1906 for å være presis, har dekkmerket laget og utviklet pålitelige dekk. Den høye standarden sikres av grundige dekktester og eksterne kontrollører. Siden 1966 har de vært medlem av konsernet Goodyear, og drar store fordeler av den teknologiske ekspertisen de får derfra. Totalt produserer de nærmere 8 millioner dekk per år, og distribuerer produktene til forskjellige land i Europa.

Bestill alt du trenger billig fra oss

Ønsker du å kjøpe Fulda helårsdekk online til konkurransedyktige priser? Da har du havnet riktig her på Tirendo.no. Du finner blant annet dekkmodellen Fulda MultiControl blant sortimentet vårt, et helårsdekk med godt våtgrep, samt bra kjøreegenskaper på både tørre og snødekte veier. Dekket er dessuten svært slitesterk, noe som gjør at den holder seg i god stand gjennom hele driftslevetiden. Den forebygger også vannplaning, og er derfor trygg å kjøre med på regnværsdager. Velger du Fulda, får du mye for pengene dine.

Bestiller du fra oss, gir vi deg gratis frakt, 14 dagers gratis retur og kjapp levering. Du trenger ikke å vente lenge på å få bilen på veien igjen. Velger du f.eks. lettmetallfelger med helårsdekkene dine, får du alt du trenger på én og samme tid. Trenger du dessuten andre bildeler, f.eks. kompatible felger som passer til de nye dekkene dine, så kan får du dem fra oss også. Ta gjerne en titt om du trenger oljer, kjemikalier, osv. når du først skal bestille, ettersom vi tilbyr både små og store beholdere til fordelaktige priser.

Du kan velge å få dine nye Fulda helårsdekk levert direkte til et av verkstedene vi samarbeider med. Du velger simpelthen en av våre samarbeidspartnere når du bestiller, booker ønsket tid og dato, og simpelthen møter opp for å få dem ferdig montert på kjøretøyet ditt. Det har blitt utrolig enkelt å bestille nye og billige dekk online.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK