Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614
Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 60
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Fulda dekk

De høyeste standardene i Fulda-dekk

Tyskland har et av verdens mest utfordrende dekkmarked, og det anerkjente europeiske dekkmerket Fulda har blitt utviklet i byen med samme navn helt siden 1906. Fulda-dekk bygger på det tyske ryktet for presis ingeniørarbeid, og er utviklet med tanke på høy kvalitet og rimelige priser. Denne kvaliteten oppstod fra et behov for å tilby dekk til det lokale markedet som kunne yte godt i en rekke ulike kjøreforhold og ved ekstreme klima. Resultater er en produktkatalog som har den høyeste standarden innen dekkproduksjon og som har suksess i 28 ulike land over hele Europa.

Få verdi for pengene med Fulda-dekk

 

Fulda-dekk er et produkt med mer enn hundre års historie. Dekkdesignet fokuserer på å kombinere høy kvalitet med god pris. De mest oppdaterte Fulda-dekk gir maksimal balanse, kontroll i allslags vær og flott valuta for pengene.

Sommerdekket Carat tilbyr pålitelighet uten sidestykke. Dette betyr pålitelige kjøreegenskaper og bedre bremseeffekt på våte overflater, noe som resultater i kortere bremselengde. Fuldos Carat Exelero-serie reduserer dessuten støyutslipp og gir dermed en roligere og mer komfortabel reise.

Fulda-dekk – et økonomisk valg for vinterkjøring

For den perfekte kombinasjonen av drivstoffeffektivitet, balanse og kjørelengde, bør du gå for Fulda EcoControl HP. Denne Fulda-serien sikrer kortere bremselengde både på tørre og våte underlag, samt lavere drivstofforbruk som gir økt kjørelengde.

Dersom du er ute etter et Fulda vinterdekk med høy ytelse som kan stå imot selv de tøffeste vinterforhold, er dekkserien Kristall Control HP et godt valg. Vinterdekket Kristall Montero 3 har et spesielt polymer som forblir fleksibelt selv ved lave temperaturer slik at optimal ytelse oppnås ved ekstrem kulde. Denne funksjonen er en av hovedgrunnene til at vinterdekk fra Fulda er førstevalget blant sjåfører som er ute etter utmerket trekkraft på snø, godt grep ved lave temperaturer og optimert generell ytelse.

Dersom du er ute etter billig-, eco- eller premiumdekk vil du finne et godt utvalg, kvalitetstjenester og de beste dekktilbudene hos Tirendo. Kjøp dine Fulda-dekk på nettet hos Tirendo.no.


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK