Avspark på TirendoTyre Challenge


I helgen var det endelig her! Det første løpet i TirendoTyre Challenge drevet av Falken fant sted. Mens det regnet katter og hunder på fredag, klarnet været opp på lørdag og vi ble i stand til å hilse mengder av besøkende og deltakere velkommen til sjåførenes leir ved Tyre Challenge teltet.

Helt fra starten avsatte Falkenpit lane teamet en standardsom kom til å holde seg ganske lenge. Med28,51 sekunder,lagde de en sterk “kunngjøring” innen det å skifte et dekk raskt.

Ny Pitstopp-rekord under race-helgen

På ettermiddagen 19. august, hadde vi et antall deltakere som kom svært nær den profesjonelle tiden satt av Team Falken. Til slutt skjedde det uunngåelige:

En deltaker som ikke engang hadde planlagt å ta del i TirendoTyre Challenge, satte en utrolig tid med24.41 seconds, som akkurat nå står som 1. plass blant mennenes tider.

Her er en oversikt over tider:
Professjonelle tider:  00:28:51 minutter
Kvinnenes tider:  01:05:31 minutter
Mennenes tider:  00:24:41 minutter

<iframesrc=""https: www.youtube.com="" embed="" lvxeyubinae?rel="0""" allowfullscreen="" ""="" width="" 560""="" height="" 315""="" frameborder="" 0""="">

Neste gang kan du også bli med!

Neste dato er i løpet av race-helgen fra22.-24. september. Dette betyr: Registrer nå på  og vinn 2 billetter av 15 sett på 2 billetter til VLN løpet.

Besøk oss i sjåførenes leir på box 6 i løpet av helgen, og ta del mens det skjer. Den som får best tid kommer til å vinne 2 sett med dekk av sitt eget valg fra Falkens utvalg. Et sett med sommerdekk og et sett med vinterdekk.

Plassene fra 2 til og med 10 kommer til å vinne attraktive premier i tillegg og få en uforglemmelig opplevelse i motorsport.

I september blirTirendoTyre Challenge APPenda et tillegg, som kommer til å gi deg muligheten til å delta fra ditt eget komfortable hjem.Det kommer til å bli flotte priser for mesterne også her.

</iframesrc=""https:>