Pirelli
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Pirelli

Pirelli P6000 215/60 R15 94W N3

Pirelli

Pirelli P6000 215/60 R15 94W N3

Pirelli - Dekkprodusent fra Italia. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Dekkstørrelse
215/60 R15 94W N3 
tilgjengelighet:
tilgjengelig
Dekk:
SommerdekkSo
Hastighet:
W: Godkjent opp til 270 km/h
EAN:
8019227356984
Artikelnummer:
R-400817
Dekkmerke:
DEX:
EU
European Production
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
4.014,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Pirelli dytter ytelsedekk med P6000. En helt nyskapende, fersk patenterte 'new wave' mønsterdesign som inkorporerer en nesten kontinuerlig, og derfor usedvanlig stabil, slitebane blokk som kjører fra sentrum til skulderen av dekket, atskilt med elliptiske vann rensing kanaler tvers slitebanen. Født i CAD / CAM eksperimenter, dette unike mønsterdesign kombinerer slitebaneblokk stabilitet med våttvær sikkerhet samtidig som det minimaliserer støy utslipp.

Med den nyeste generasjonen av silika baserte kompositter, har Pirelli teknologer løst problemet med å blande silika og sorte fyllstoffer med syntetiske polymerer for å gi eksepsjonell lav rullemotstand og høy vått grep.

Den 'usett oppfinnelse' av Pirelli, P6000 skrotten, er spesielt designet for å redusere vekten og å forsterke attributtene av den nye mønsteren og gummiblandingen. Reduserte uavfjæret masser, redusert rullemotstand, forbedret komfort og opp til 186 mph (300 km / t) ytelse i en teknologisk pakke.

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

Merke Pirelli
Modell P6000
Dimension 215/60 R15 94W N3
Bredde 215
Dækkets profil 60
Construction type R
Dekkstørrelse 15
Last indeks 94
Fartsindeks (W)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.