Chrono 2
Pirelli
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Pirelli

Pirelli Chrono 2 175/75 R16C 101/99R

Pirelli - Dekkprodusent fra Italia. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Dekkstørrelse: 175/75 R16C 101/99R 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: R: Godkjent opp til 170 km/h
EAN: 8019227221770
Artikelnummer: R-228570
Dekkmerke: Rullemotstand C Våtgrep B Støyutslipp 71dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
1.210,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Ofte kjøpt sammen:
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Komfortabel og trygg, dekket yter i alle bruksforhold og last. Preget av lavt støynivå, dekk gir utmerket ytelse gjennom hele livet, selv når du arbeider under ekstreme forhold.

Et allsidig dekk både for korte og lange turer. CHRONO ™ gir en betryggende kjør selv for lange reiser. Utmerket ytelse på våte og tørre veier.Sterke sidevegger gir økt lateral beskyttelse mot sjokk og dempe slitasje ved parkering.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Pirelli
Sesong
Modell Chrono 2
Dimension 175/75 R16C 101/99R
Bredde 175
Dækkets profil 75
Construction type R
Dekkstørrelse 16
Last indeks 101/99
Fartsindeks (R)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK