Nokian
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Nokian

Nokian Nordman SZ 205/55 R16 94W XL

Nokian

Nokian Nordman SZ 205/55 R16 94W XL

Nokian - Dekkprodusent fra Finland. Produkt av høy kvalitet i mellompriskategori, spesialist på vinterdekk.

Dekkstørrelse: 205/55 R16 94W XL 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: W: Godkjent opp til 270 km/h
EAN: 6419440214658
Artikelnummer: R-318294
Dekkmerke: Rullemotstand C Våtgrep C Støyutslipp 72dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
1.078,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Gratis frakt*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returbetingelser
Vi samarbeider med mer enn 400 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Nye Nokian Nordman SZ - Stabil og holdbar for kjøring i høye hastigheter

Nye Nokian Nordman SZ mestrer selv de mest krevende nordiske forhold. Den slitesterke gummiblandingen og den spesialutviklede slitebanen sikrer optimal presisjon under varierende forhold for denne spesifikke høyhastighetsklassen.

Slitebanemønsteret til Nokian Nordman SZ med hastighetsklasse W (270 km/t), er designet for å gi sporty biler behagelig og presis styring, selv ved høyere hastigheter. Den lagdelte Cool Zone strukturen i slitebanen gir en raskere styrerespons enn tradisjonelle gummiblandinger og sørger for presis styring. Den slitesterke gummiblandingen er utviklet for høyytelsesbruk og gir godt våtgrep ved alle temperaturer.

Slitebanemønsteret til Nokian Nordman SZ med hastighetsklasse V (240 km/t) er utviklet for sikkerhet, noe som gir en stabil og komfortabel kjøreopplevelse, selv på ujevne veier. De smale, langsgående sporene og spesialutviklede vannlederne fjerner effektivt vann fra kontaktflaten, og forhindrer vannplaning. Silent Groove Design-innovasjonen sikrer et lavt støybilde. Begge har slitasjevasler (DSI), vannplaningsindikator og et informasjonsfelt for økt sikkerhet og komfort.  

  • Sikkerhet og holdbarhet for røffe veier
  • Stabilt, presist og stillegående
  • Gir gode styreegenskaper, selv under ekstreme forhold og ved høye hastigheter
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Nokian
Sesong
Modell Nordman SZ
Dimension 205/55 R16 94W XL
Bredde 205
Dækkets profil 55
Construction type R
Dekkstørrelse 16
Last indeks 94
Fartsindeks (W)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK