Michelin
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Michelin

Michelin Pilot Sport A/S Plus 255/40 R20 101V XL N0

Michelin

Michelin Pilot Sport A/S Plus 255/40 R20 101V XL N0

Michelin - Dekk produsert i Frankrike. Dekk av høy kvalitet i høyere priskategori.

Dekkstørrelse
255/40 R20 101V XL N0 
tilgjengelighet:
tilgjengelig
Dekk:
SommerdekkSo
Hastighet:
V: Godkjent opp til 240 km/h
EAN:
3528705206819
Artikelnummer:
R-236781
Dekkmerke:
DEX:
EU
European Production
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
3.566,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner
  • VIDEO

Pilot Sport A / S Plus er Ultra High Performance All-Season dekk medlem av Michelins Pilot familie av lav profil, høy hastighet dekk som representerer utviklingen av Pilot Sport A / S. Utviklet for sjåførene av high-end sportsbiler, sporty coupes og performance sedans, Pilot Sport A / S Plus kombinerer forbedret all-weather ytelse, våtgrep og treadwear sammen med helårsdrift trekkraft, også i lett snø.

Pilot Sport A / S Plus bruker Michelins TriFusion Compound som blander tre forskjellige mønster komponenter side ved side ved hjelp av presise egenskaper av Michelins 'C3M's dekk produksjonsprosess. Gummiblandingen i begge skuldrene forbedrer tørr oppførelse, komponent forbindelsen som brukes mellom skuldrene og midtrillen forbedrer våt, snø og kaldt vær trekkraft, mens forbindelsen som brukes i midtrillen øker våt trekkraft. Disse tre forbindelser er blandet inn i en retningsbestemt mønsterdesign (delt med Pilot Sport A / S dekk) som har en kontinuerlig omkrets midtrille (for å gi kommunikativ følelse på veien og for å redusere støy på tørre veier), høy vinkel retningsbestemte slitebaneblokker (for å skjerpe styringrespons og tørr vei behandling) sammen med omkrets og høy vinkel sidespor (for å motstå vannplaning og forbedre våt trekkraft). Dekkets indre struktur inkluderer to høyfast, lette stålbelter under slitebanen som er forsterket med Michelins 'Filament At Zero' (FAZ) teknologi som innhyller i spiral en enkelt tråd av polyamid over hele slitebanen (på samme måte som fisketråd er innhyllet på en fiske hjul) for å øke treadwear og kjørekomfort samtidig som det gir høy hastighet holdbarhet og forutsigbar behandling.

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

Merke Michelin
Modell Pilot Sport A/S Plus
Dimension 255/40 R20 101V XL N0
Bredde 255
Dækkets profil 40
Construction type R
Dekkstørrelse 20
Last indeks 101
Fartsindeks (V)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK