Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00): +47 (0) 23960614

Egenskaper
Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 237

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Schwalbe dekk

Schwalbe dekk for deg som tenker på detaljer!

Noe produserer motorsykkelen og noe produserer dekk til motorsykler og sykler. En av de mest kjente sykler dekkprodusenten er Schwalbe. Schwalbe dekk er et dekk merke lagt av den tyske dekkprodusenten Ralf Bohle GmbH som har lagt et enestående dekkmerke-Schwalbe dekk.

Alle dekkmerker som mener alvor har forskjellig oppbygning av dekkene sine. Alt ettersom hva du skal bruke de til, kjørestil og om du kjører med slange eller slangeløst. Gummiblandingen vil i mange tilfeller ha mer å si hvordan dekket griper enn selve mønsteret. Jo seigere/mykere gummi jo bedre grep, men det vil da trille dårligere og dekket vil bli slitt fortere.

Dekkprodusenten Schwalbe garanterer en dynamisk og moderne utvikling. Den høye kvaliteten på motorsykkel, sykkel og sykkelkomponenter av Schwalbe er oppnådd gjennom en kombinasjon av ulike faktorer. Viktigst er de tekniske fordelene, som er beriket av en stor kjærlighet til detaljer under produktdesignfasen.

Schwalbe investerte 1,5 millioner dollar i de nye maskinene som hevdes å være den mest avanserte og gir den mest presise blandingsprosessen i motorsykkel industrien. Med teknologi som vanligvis bare brukes til bildekk har Schwalbe dekk blitt sannsynligvis forbedret.


x

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon