/

Schwalbe dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Schwalbe dekk for deg som tenker på detaljer!

Noe produserer motorsykkelen og noe produserer dekk til motorsykler og sykler. En av de mest kjente sykler dekkprodusenten er Schwalbe. Schwalbe dekk er et dekk merke lagt av den tyske dekkprodusenten Ralf Bohle GmbH som har lagt et enestående dekkmerke-Schwalbe dekk.

Alle dekkmerker som mener alvor har forskjellig oppbygning av dekkene sine. Alt ettersom hva du skal bruke de til, kjørestil og om du kjører med slange eller slangeløst. Gummiblandingen vil i mange tilfeller ha mer å si hvordan dekket griper enn selve mønsteret. Jo seigere/mykere gummi jo bedre grep, men det vil da trille dårligere og dekket vil bli slitt fortere.

Dekkprodusenten Schwalbe garanterer en dynamisk og moderne utvikling. Den høye kvaliteten på motorsykkel, sykkel og sykkelkomponenter av Schwalbe er oppnådd gjennom en kombinasjon av ulike faktorer. Viktigst er de tekniske fordelene, som er beriket av en stor kjærlighet til detaljer under produktdesignfasen.

Schwalbe investerte 1,5 millioner dollar i de nye maskinene som hevdes å være den mest avanserte og gir den mest presise blandingsprosessen i motorsykkel industrien. Med teknologi som vanligvis bare brukes til bildekk har Schwalbe dekk blitt sannsynligvis forbedret.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.