/


Schwalbe dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Sorter etter:
HS241
Schwalbe
Schwalbe HS241
2.00-17 TT 22B

Sesong

Scooter / moped

TT = Dette dekket trenger en slange

tilgjengelig
kun 662,00 Kr
tilgjengelig
Detaljer
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Schwalbe dekk for deg som tenker på detaljer!

Noe produserer motorsykkelen og noe produserer dekk til motorsykler og sykler. En av de mest kjente sykler dekkprodusenten er Schwalbe. Schwalbe dekk er et dekk merke lagt av den tyske dekkprodusenten Ralf Bohle GmbH som har lagt et enestående dekkmerke-Schwalbe dekk.

Alle dekkmerker som mener alvor har forskjellig oppbygning av dekkene sine. Alt ettersom hva du skal bruke de til, kjørestil og om du kjører med slange eller slangeløst. Gummiblandingen vil i mange tilfeller ha mer å si hvordan dekket griper enn selve mønsteret. Jo seigere/mykere gummi jo bedre grep, men det vil da trille dårligere og dekket vil bli slitt fortere.

Dekkprodusenten Schwalbe garanterer en dynamisk og moderne utvikling. Den høye kvaliteten på motorsykkel, sykkel og sykkelkomponenter av Schwalbe er oppnådd gjennom en kombinasjon av ulike faktorer. Viktigst er de tekniske fordelene, som er beriket av en stor kjærlighet til detaljer under produktdesignfasen.

Schwalbe investerte 1,5 millioner dollar i de nye maskinene som hevdes å være den mest avanserte og gir den mest presise blandingsprosessen i motorsykkel industrien. Med teknologi som vanligvis bare brukes til bildekk har Schwalbe dekk blitt sannsynligvis forbedret.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK