Metzeler

Metzeler Tourance NEXT

Fra1.135,00 Krper dekk
Finne din

Tourance NEXT

her!

Metzeler Tourance Next: haster det å være utmerket i motorsykkelløp!

Når du er seriøse motorsykkelfører, vet du uten tvil at utstyret er en av de viktigste fordelene i race. Det kan være forskjellen mellom sjansen å bli viner eller bare taper. Motorsykkelen din må være i tilstand for det langvarige løpet selvfølgelig og hvis dekkene ikke er i tilstand å bli med farten, sjansene til å vinne er veldig lave. Siden dekkene er i direkte kontakt med uforutsigbar overflaten, er det viktig at dekkene du velger, er holdbare og robuste.

Metzeler Tourance Next dekk er enduro dekkmodellen som vil overaske deg med sin levetid. Dekket er ekstra forsterket og har struktur og slitemønster for bedre håndtering og raskere oppvarming. Som sitt egen navn sier, Tourance Next er dekket utviklet å alltid være i gang med tid. Metzeler Tourance Next dekk er laget av spesielt gummi blandingen med silikat som er nødvendig i vannplaning og å garantere et utmerket kjemisk grep på våte overflater. Det som er merkelig er at dette er enduro dekk som er jevnlig med eventuelle hindringer i veien og tøffe værforhold. Uansett du vil kjøpe dekk som vil forbedre motorsykkels utseende eller kjøringskvalitet er Metzeler Tourance Next dekk for deg. Den tyske dekkprodusenten er present i dekk bransjen siden 1890. Erfarenhet, kunnskapen og avanserte teknikken er noe verdi å ta i hensyn, når du vurderer hvilket dekk du skulle handle. Det finns ikke så mye dyktige bedrifter med så lang historie i dag i dekklagning.

I flotte nettbutikken din, Tirendo.no, skal du finne mange ulike dekkmodeller for motorsykkelen din. Vi har både enduro og scooter dekk til motorsykkelen din. Bestilling er veldig enkelt og du trenger bare å trikke dekks dimensjon og dekk type og snart du kan forvente dem til den ønskede levering adressen. Tirendo.no har stort utvalg av tøffe dekk fra Metzeler til motorsykkelen din! Vi har rimelige priser og dekkutvalget til alles lommebok. Sjekk Tirendo.no allerede i dag!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK