ITP

ITP Mud Lite XTR

Fra2.445,00 Krper dekk
Finne din

Mud Lite XTR

her!

Solide og pålitelige Mud Lite XTR dekk!

Mange folk leter etter dekk som skulle være samtidig holdbare og særlige flotte på ekstrem terreng. Likevel leter man etter den mest rimelige dekkmodellen som vil vise seg utmerket i både gjørmede eller grus dekte overflaten. Alle som liker, eller har behov for, å kjøre i terrenget kjenner til den amerikanske produsenten ITP og deres Mud Lite XTR dekkmodell. ITP dekk produsenten har spesialisert i lagning av ATV/UHV dekk og konsertert til oppføring presis håndtering og eksepsjonell holdbarhet for å overvinne verdens mest utfordrende terreng. ITP er et av de mest pålitelige navnene i racing verden med en lang og vellykket historie. Både i laboratoriet og på test feltet fungerer ITP-teamet praktisk for å sikre at hvert dekk har gjort seg bedre enn konkurransen.

Mud Lite XTR dekk er radial dekk som vil passe for din UTV og ATV. Selv om det er all terreng dekk, vil dekket overaske deg med et sett med funksjoner som er vanskelig å komme med - enestående holdbarhet og en stiv design. Men det magiske skjer med det ultra aggressive slitemønsteret som er dypt, vinklet og riflet slik at du får kraftige trekkraft som griper hva som helst foran seg. Til stor glede for alle som har behov for å ferdes på andre steder enn på by veiene, har produsentene designert Mud Lite XTR dekk med tenke om slurvete Nordiske terrengene. Med ITPs Mud Lite XTR dekk skal du få bedre ytelse og trekkraft og til slutt bedre resultater i kjøring!

Tirendo.no er stor og kjent dekk butikken som vil levere dekkene gratis og med stor glede. Vi har all terreng dekk for kjøretøyet ditt og det eneste du trenger å gjøre er å velge dekkdimensjon og bestille. Vi kommer til å levere rask dine nye Mud Lite dekk og fraktfri til hjem adressen din eller til nærmeste verkstedet. Valget er ditt i hvert fall. Vennligst sjekk våre lave priser av ITP terreng dekk hos Tirendo.no!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK