Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 3
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Michelin Enduro Motorsykkeldekk

Ha en kjempe spennende kjøreopplevelse med Michelin motorsykkeldekk!

Det finns ikke noe voksen mann som aldri har hørt om Michelin dekk eller deres logo på en Michelin mann. Det er kjent over hele verden at den franske dekkprodusenten er en av de beste og bestselgende i verden. Viste du at Michelin dekkprodusent har mer enn 100 års erfarenhet i dekklagning! Og hvis en mann er en seriøs sjåfør som deltar i motocross og rally rundt om i verden, er det nødvendig å ha ikke bare gode dekk, men enestående og super holdbare! Godt utstyr bringer seier!

Selv du er deltaker i motocross, kan du kjøre Michelin Enduro dekk i vanlige asfalt veier, gatekjøring er tillatt for denne dekkmodellen. Dessuten er de dekkene anbefalt til all terreng kjøring og de har meget bra ytelse når det gjelder gresskledde, støvete og steinete overflater. Det som er merkelig er at forsterkede blokkene gir dekket motstandsdyktige mot slitasje og ripping, og gir bedre grep på harde overflater. Enten man spørrer motorsykkel ekspert eller bare motorsykkel elsker, skal de begge to bli enige, Michelin Enduro dekk er verdi å ta en titt til. Det er kvalitet dekk som har nye slitemønsteret og konstruksjonen som gir bedre grep under tørre og våte værforholdene. Hvis du tviler, vennligst prøv! Tirendo.no gir deg mulighet å bestille enkelt og få dem raskt uten ekstra kostnader i tillegg. Vi har gratis levering og kjempe tøffe motorsykkeldekk i tilbud! Den nye Michelin Enduro dekk skal forbedre kjøring- opplevelse, håndtering og komfort.

Du finner dine nye flotte Michelin motorsykkel dekk enkelt og greit hos Tirendo.no til lave og konkurransedyktige priser. Vi leverer hele bestillingen din raskt og, ikke minst, gratis, og du kan nyte godt av 14 dagers åpent kjøp. Det har aldri vært så lett og billig å kjøpe dekkene som nå! Vennligst sjekk vårt stort utvalg og rimelige priser til solide dekk!


Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK