Duro

Duro DI 2019

Fra1.121,00 Krper dekk
Finne din

DI 2019

her!

Motorsykkel dekk som vil virkelig overaske deg!

ATV kjøretøy med 4 hjuls drift er enestående og med solid ytelse. Ønsker du å kjøre 4 hjulinger med flammen mønstret sliteblokk på dekkene, da er Duro DI2019 riktig valg for deg. Når du er heldige eier av sterke og tøffe ATV, trenger du å montere like gode dekkene som vil forsikre og oppgradere din spennende kjøring. Selv om du velger tur i skog eller via gjørmete vei på en regnfull dag, skulle man bruke pålitelige og harde dekk som Duro DI2019.

Duro er dekkmerke som er oppfunnet lenge siden i 1945. Dekken ble designerte opprinnelig for motorsyklene, og i det siste har dekkprodusenten fokusert sin produksjon til 4x4 eller ATV, bobiler og golfbiler. En av de siste dekkmodellen er Duro DI2019 som har bevist at kjøring kan være trivelig på både asfalt og smuss. De motorsykkel dekkene har hard overflaten som gir dekka mulighet for bedre håndtering og svinggrep. Derfor retningslinjer på dekkene gir utmerket vann evakuering, er dekkene også pålitelige og har enestående grep på våt vei. Dette er et høyhastighets racing dekk designet for økt grep under sving og slitebanen er spesielt designet for vann evakuering på hardt terreng. Og sist men ikke minst - høykvalitets dekk som man kunne bruke i forskjellige værforholdene har likevel rimelige priser.

Tirendo.no er din nettbutikk som har meget stort utvalg av Duro dekk for deg. Enten du trenger dekk for din attraktiv motorsykkel elle sporty ATV, har vi ønskede dekkene for deg å bestille. Valget er ditt og vi gir deg mange modeller å velge mellom, slik at du kan få et design og en ytelse som passer deg og din kjørestil. Handler du hos oss har vi en søkefunksjon som hjelper deg med å velge riktig dimensjon og bredde, i tillegg får du alltid fri frakt. Liker du å handle god kvalitet til ekstra lave priser er Tirendo.no helt klart steder der du finner dine nye Duro DI2019. Nevnte vi at vi har to ukers returrett, hvis du ombestemmer deg!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK