Dunlop

Dunlop D908 RR

Fra1.465,00 Krper dekk
Finne din

D908 RR

her!

Dunlop D908 RR tire: For deg som elsker hastighet og spennende kjøring!

Ingenting kan måles med små ting som gjør livet mer interessant og vakkert. Disse er hverdagslige ting som en person føler seg glad for å bare være i livet. For en fan av motoren kan ingenting bli målt med en følelse av frihet og spenning når den beveger seg på en utrolig motorsykkeltur. Det finns mange folk som vil si at Dunlop har utmerkete dekks utvalg.

Verdens kjent dekkprodusenten Dunlop er i dekk bransjen siden 1888. og det finns ikke noe mennesker som ikke har hørt om dem. Det som skiller dem som en av de beste er dekk kvalitet og langvarighet. Selv om de er lang tid i dekkproduksjon har de klart å oppgradere og avansere sine produktene. Dekkene fra Dunlop har fant sitt bruk i motorsport og race. Dunlop D908 RR dekk er en sånn modell designet for alvorlige race og kan takle tøffe miljøer. Det gir økt slitestyrke og grep over bergarter, hardt underlag og fortau. Dekket har stor bæreevne og opprinnelig ble utviklet i Europa for rally kjøring, slik som den berømte Paris-Dakar Rally. Men, likevel har Dunlop D908 RR dekk enestående styring og håndtering av store motorsykler og er også godkjent for gate-lovlig bruk.

Hvis du er heldige eier av en kraftig motorsykkel som Beta 430RS eller Honda XL654, trenger du forsterkete dekkene som Dunlop D908 RR. De vil være holdbare og aggressive i løpet av race og pålitelige når det gjelder gatekjøring. Vennligst sjekk Tirendo.no og vårt stort utvalg av tøffe Dunlop dekk! Kundeservice er viktig for oss, og derfor legger vi til både fri frakt av hele bestillingen og fri retur. Denne siste gjelder i to uker, og er kjekk å ha dersom du oppdager at du har bestilt dine dekk i feil dimensjon eller med feil bredde.

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK