CST

CST CU01 Abuzz

Fra1.371,00 Krper dekk
Finne din

CU01 Abuzz

her!

Avanserte motorsykkel dekk for deg som elsker nyheter i dekksproduksjon!

Når man bestemmer seg å velge dekk, er det nødvendig å kjenne alle fordeler og ulemper ved produktet man velger. Noen produkter er mer moderne og vakre enn andre, som er et spørsmål om smak og stil. I hele verden er det mange dekkprodusenter, bare noen av dem er verdt å ta en ekstra titt på. Cheng Shin Rubber Industry Co. Er den 9. største dekkprodusent i verden. Bedriften er i dekk bransjen for 50 år og dekkprodusentene har brukt rike erfarenhet og kunnskap til å forbedre gummi blanding som brukes i produksjon av nye modeller.

Derfor man kjører firehjuls kjøretøy vanligvis i skogtur eller på fjellene, skulle man sjekke alle terreng dekk som har pålitelige egenskaper. Selvfølgelig, bør man også sammenligne dekkskvalitet og pris. Cheng Shin Rubber Industry Co. eller i andre navn CST har lansert terreng dekk som er solid og holdbar men også med rimelig pris. CST Abuzz er dekkmodellen som er moderen og avansert sykkeldekk som er designet for kjøring på gjørmete eller steinete overflatene. Den lette konstruksjonen gir mulighet til sjåføren for uanstrengt styring, rask bremsing og raskere akselerasjon. Likevel har dekket virkelig stor ekstra last kapasitet og holdbarhet som ikke vil forlate deg strandet. CST Abuzz har enkelt dekkrotasjon og selvrensende slitemønster. En titt på dette dekket og sin aggressive slitemønsteret skal fortelle deg at dette er et tøff dekk som skal hekte seg i alle typer terreng. Og samt - aggressiv design ser flott ut på alle maskiner!

Stort utvalg av motorsykkel dekk finner du hos Tirendo.no med lave priser og solide kvalitet. Ønsker du nye CST Abuzz dekk kan du føle deg trygg på at du finner dem her hos oss. Legg inn ønsket dimensjon og bredde eller bruk vår søkefunksjon til å finne frem til dine muligheter. Vi har et stort utvalg av design, slik at du finner et som passer din unike stil, gratis frakt følger alltid med på handelen. Skulle du mot formodning ha bestilt feil, kan vi betrygge deg med at vi også gir deg 14 dagers returrett på hele kjøpet ditt.

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK