Bridgestone

Bridgestone RS 10 R Racing Street

Fra2.045,00 Krper dekk
Finne din

RS 10 R Racing Street

her!

Bridgestone RS 10 R Racing Street: racedekk for deg som liker å vinne!

Når våren kommer og solen er høyt på himmelen, det er en god tid å planlegge en motorsykkel kjøring rundt fjellet eller gjennom skogen. Din kraftig motor krever et dekk som vil være i stand til å støtte det i rask kjøring. Enten du kjører Honda, Kawasaki, Suzuki eller Yamaha motorsykkel merke, skal Bridgestone RS 10 R Racing Street dekk bli anbefalt i verkstedet ditt. Avansert og forbedret i forhold til tidligere lanserte Bridgestone Battlax BT-003 RS er denne dekkmodellen 1,5 sekunder per omgang raskere enn forgjengeren. Dekket er designet for motorsykkel løp og fart er dekkets største fordel.

Som sagt, den japanske dekkprodusenten Bridgestone er opptatt av kvalitet og konsistens. De tar dekklagning veldig presises og med hensyn til detaljer siden 1931. Og i dag er de det største dekkprodusenten i verden og selger de likevel dekkene til hvert kontinent. Bridgestone RS 10 R Racing Street er akkurat det som navn siger, designert og optimalisert til å ha høyt grep og håndteringsytelse på tørre overflater. Dekkmodellen opprettholder det aggressive RS10 slitemønsteret som gir bedre grep, svingytelse og høyhastighets stabilitet. Når det gjelder sporkjøring, tilbys dekket forbedret eksisterende rundeoppføring som også forbedrer idrettens rytme ytterligere. Derfor du er hastighets elsker og liker du å bli den første i hvert race, da er den Bridgestone RS 10 R Racing Street dekk for deg og din motorsykkel. Dekket skal forbedre både din hastighet og kjørings opplevelse og kvalitet.

Vi har et stort utvalg av pålitelige Bridgestone dekk i mange ulike design og modeller, slik at du er garantert å finne et som passer både lommebok og stil. Sjekk ut det store utvalget av flotte Bridgestone dekk hos Tirendo.no og nyt godt av både fri frakt og gratis retur. Viste du at vi har 14 dagers returrett hvis du ombestemmer deg til slutt. Vennligst besøk nettbutikken vår og velg unike dekk til utmerkede motorsykkelen din.

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK