/

BKT dekk

søk etter størrelse: 1 resultater - tilbud per side:

Sorter etter:

Detaljer

Legg til produkt for sammenligning

Priser inkluderer MVA og levering innen Norge

BKT AT-108
BKT
BKT AT-108
22x11.00-10 TL 47J

Sesong

Quad / ATV

tilgjengelig
kun 1.496 Kr
tilgjengelig
Detaljer
Gratis frakt*
Leveringstid 7 virkedager**
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

BKT dekk til motorsykkelen din

Trenger du dekkene levert fort? Da har vi perfekt dekk for deg-BKT dekk. BKT er indisk selskap som har blitt veldig kjent etter dekkproduksjon for industri og jordbruk. De startet virksomheten sin i midten av 90-tallet og ble raskt kjent i Europa og Nord-Amerika for sine pålitelige produkter.

Siden etableringen i 1987 har BKT med suksess fokusert på spesialistsegmenter som landbruks-, konstruksjons- og industrikjøretøy samt gravemaskin og gruvedrift, ATV og hagearbeid. Etter det har de lagt produkter som er helt i verdensklasse og selskapet eksporterer til mer enn 120 land og har blitt et av de mest pålitelige valgene når det gjelder holdbarhet og funksjon. Som et resultat har BKT dekk og bedrift utviklet seg til en global aktør innen offroad dekkindustrien med en markedsandel på 6% og en salgsvolum på 850 millioner dollar tilsvarende en 30% økning de siste fem årene.

Når det gjelder motorsykkeldekk, kan de brukes intensivt i ulendt terreng og har ingen problemer med å ta seg frem, selv om forholdene er krevende. BKT dekk har viste seg godt spesielt i regn og gir et fast grep i ulike posisjoner.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK