Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Yokohama Geolandar H/T-S (G051)

Finne din

Geolandar H/T-S (G051)

her!

Ha en spennende familieferie med holdbare Geolandar hellårsdekk!

Er du interessert å ha noe holdbare dekkene som vil holde kjøretøyets store vekt? Ønsker du å oppleve sikkert håndtering hverken om vinteren eller om sommeren? Yokohama dekkprodusent har dekkmodellen som skal overaske og imponere deg - Geolandar HTS G051. Dette dekket passer til små og store firehjulsdrifter som hovedsakelig brukes til ferge rundt familien. Uansett du ønsker å ha en rolig bilrute og planlegger å bare slappe av eller du har tenkt å kjøre raskt og dynamisk i vilden, skal Yokohama Geolandar HTS G051 dekk være med og dekkene dine skal oppføre seg godt.

Gjennom årene har bilprodusentene oppgradert produksjon og svart på klager i forbindelse med 4WD dekk ved å innføre dekk for SUV med mer bil lignende ytelse. Yokohama Geolandar HTS 051 dekk er et sånn dekk som gir førsteklasses komfort i kjøring verken på sand eller grus. Spesielt utviklet gummiblanding og dekkmønster forbedrer håndtering, gir lav støy og samtidig lang kjørelengde. Selv om det er hellårsdekk, under våte værforhold reduserer omkretssporene risikoen for hydroplanering ved å evakuere vann fra kontaktflaten. Selvfølgelig forbedrer det også dekkets grep på gjørmete veier og snødekte overflater.

Denne japanske dekk produsenten lager dekk for biler, lastebiler, busser, industrielle kjøret,SUV-er og så videre. Yokohama er uten tvil en dekkprodusent med rik historie i dekklagning, de er i markedet i 100 år nå. Kvalitet er i alla fall det som skiller dem fra de andre, men daglig kjøring over sand eller grus dekte skogsveier kan sannsynligvis ødelegge dekk, men Yokohama Geolandar HTS G051 dekkviser sin holdbarhet og lav slitasje. Endelig trenger vi å nevne at dette dekket er stille og gir en jevn og fredelig tur. Tirendo.no har Yokohama dekk for deg og kan bestille dem enkelt og lett. Våre Geolandar dekk selges til konkurransedyktige, lave priser, og gratis frakt følger alltid med på handelen. Og sist men ikke minst, Tirendo.no har enestående dekk tilbud av dekkene du trenger for deg eller for din kjære. Sjekk nettbutikken Tirendo.no i dag!

 • Jevn og komfortabel
 • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
 • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
 • 30 dagers returrett
  Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
 • Direkte på døra
  Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK