/

Westlake dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Til deg som er modig og liker å være stilig!

Når man finner seg i dekk butikken det viktigste er å vite hvilken dimensjon og egenskaper dekk trenger å ha. Westlake dekk har både vinter og sommerdekk og de har nemlig dekk til personbiler og varebiler, for SUVer, lastebiler og trailere, og de har også dekk som er spesielt utvalgte for å skape en high-performance-serie.

Hvis man har personbiler, tilbyr Westlake dekk som er utviklet for å øke sikkerheten, samt redusere støy og miljøpåvirkning så mye som overhodet mulig. Ingeniører i selskapet samarbeider tett med internasjonale team kombinert med japanske og koreanske eksperter. Siden 2012 har bedriften opprettholdt rangen til den globale topp 10 dekkprodusenten.

WTM 1 er enestående dekk med selvrensende slitebane og steinutløser minimerer steinholdig og penetrasjon og sikrer lengre dekkets levetid. Robust sliteblokk og robust sideveggs gir stor belastning og motstand innkapsling og skade på kappen.

Det finns mange grunner til å velge sikre dekk fra Westlake og det vil du forstå når du sitter i bilen og begynner å kjøre med nye Westlake dekk.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.