/Westlake dekk

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

Til deg som er modig og liker å være stilig!

Når man finner seg i dekk butikken det viktigste er å vite hvilken dimensjon og egenskaper dekk trenger å ha. Westlake dekk har både vinter og sommerdekk og de har nemlig dekk til personbiler og varebiler, for SUVer, lastebiler og trailere, og de har også dekk som er spesielt utvalgte for å skape en high-performance-serie.

Hvis man har personbiler, tilbyr Westlake dekk som er utviklet for å øke sikkerheten, samt redusere støy og miljøpåvirkning så mye som overhodet mulig. Ingeniører i selskapet samarbeider tett med internasjonale team kombinert med japanske og koreanske eksperter. Siden 2012 har bedriften opprettholdt rangen til den globale topp 10 dekkprodusenten.

WTM 1 er enestående dekk med selvrensende slitebane og steinutløser minimerer steinholdig og penetrasjon og sikrer lengre dekkets levetid. Robust sliteblokk og robust sideveggs gir stor belastning og motstand innkapsling og skade på kappen.

Det finns mange grunner til å velge sikre dekk fra Westlake og det vil du forstå når du sitter i bilen og begynner å kjøre med nye Westlake dekk.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK