Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Nokian Hakkapeliitta C3

Finne din

Hakkapeliitta C3

her!

Opplev kjøring over is- og snødekte veier med Hakkapelitta C3 dekk!

Forestill deg på en vinternatt mens det snør tett og jevnt på veien og du befinner seg langt vei fra hjemme. Naturligvis, trenger du å kjøre over snødekte veier så du kan endelig sove i din egen seng. Bilen du kjører skal beskytte deg mot kald, men dekkene du har montert skal sikre din trygg biltur tilbake. Nokian Hakkapeliitta C3 er vinterdekk med pigger som skal gjøre en innsats å kjøre tryggere om vinteren i Skandinavia.

Vinter i Norge kan være veldig lang sesong og kjøring fra hjem til jobben kan bli vanskelig. Dekkene med pigger er anbefalt når det gjelder kjøring over fjellpass og kuperte regioner. Da viser Nokian Hakkapeliitta C3 sine flotte egenskaper som kjempe sterk grep på isdekte veier og utenkelig håndtering i de nevnte vinterforholdene. Dekket er designet for nordlige vinter og pigger er innsatt på sånne måte slik at du alltid har en løsning på ulike typer veiforhold. Dekkprodusenten har brukt unik teknologi i dekklagning som tilsammen med pigger gir utmerket grep på både isete og snødekte veier. Nokian Hakkapeliitta C3 dekk passer veldig bra til SUV-er, lettelastebiler og varebiler og har forsterkning ved side av dekk som gir bedre holdbarhet mens kjøring de tunge kjøretøyene. Tenk om den, denne er en fordel som er verdi å ta i hensyn, når det gjelder vinter kjøring opplevelse.

Tirendo.no har den finske dekkmerket på lager og tilgjengelig for deg som er ansvarlig person og ønsker balansert og trygg kjøring selv om vinteren. Vi har et stort utvalg av disse flotte vinterdekkene og det til markedets lave priser. Kundeservice er viktig for oss, og derfor legger vi til både fri frakt av hele bestillingen og fri retur. Denne siste gjelder i to uker, og er kjekk å ha dersom du oppdager at du har bestilt dine Nokian dekk i feil dimensjon eller med feil bredde. Ikke glem at dersom du skulle trenge felg har vi felgene som passer utmerket sammen med dine nye Nokian Hakkapelitta dekk!

 • Jevn og komfortabel
 • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
 • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
 • 30 dagers returrett
  Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
 • Direkte på døra
  Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK