Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Maxxis UE 103 Trucmaxx

Finne din

UE 103 Trucmaxx

her!

Stilige Maxxis dekk for de eventyrlige personene!

Endelig, du har blitt invitert å delta i en biltur på fjellene og dekkene dine er utslitte og gamle. Hva skal du gjøre? Hvilken dekkmodell å velge mellom så mange av dem? Først og fremst, må man velge terreng dekk som skulle beholde bilen og passe til værforholdene. Det er snakk om dekktype som sommer, vinter, helårsdekk for terreng kjøring. Maxxis har plassert dekkmodell som skal overaske deg og vil vise seg veldig godt i de mange forskjellige værforholdene. De har brukt den nyeste teknologien og innovasjonen når det gjelder dekklagning av førsteklasses kvalitet. Likevel er Cheng Shin Rubber Industry Co. produsenten av Maxxix dekkmerke, etablert lenge siden i 1967 og siden da har produsert dekk til personbil, buss, lastebil, lettlastebil, sykkel, motorsykkel, ATV, bobiler og landbruks maskiner. Med et ønske å gi den beste kunde opplevelsen, har denne dekk produsenten lagt et bredt spekter av dekk som er moderne og prisgunstige.

Modellen som er designert til lettelastebiler erMaxxis UE-103 som er pålitelig og stillig dekk og samtidig holdbar og tøff - akkurat det du vil ha for kraftige bilen din. Maxxis UE-103 har en forsterket konstruksjon og førsteklasses slitebånd for utmerket slitestyrke og dekkdybde. Den dype ribbeformet konstruksjonen til UE-103 gir utmerket kjøre stabilitet, enestående vanndrenering, forbedret kjørekomfort og lavt støynivå som er virkelig viktig når du eier SUV eller lettelastebil. Derfor du bestemmer seg for denne dekkmodellen, skal du være fornøyd med dekk kvalitet og du vil få verdi for pengene dine.

Dekk butikken som skal gi deg kjempe stort utvalget er Tirendo.no. Vi har rimelige priser og frakt fri leveransen. Maxxis er en av dekkprodusentene du kan finne hos oss enkelt og raskt. Sjekk Tirendo.no og bestill dekkene du trenger! Velger du Maxxis UE-103 dekk får du høy kvalitet og, ikke minst, du får et dekk som varer lenge. Vi har et stort utvalg og gir deg gratis frakt på alt du bestiller hos oss. Husk at vi også har fri retur dersom du har behov for å endre din opprinnelige ordre.

 • Jevn og komfortabel
 • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
 • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
 • 30 dagers returrett
  Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
 • Direkte på døra
  Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK