Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00): +47 (0) 23960614
Open Filters Close Filters

Egenskaper
Side 1 fra 119

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Sailun dekk

Sailun dekk: tøffe dekk til store kjøretøyet ditt!

Mange folk leter etter holdbare dekk for lastebilen sin. Kanskje du tror det er lett å velge mellom flere forskjellige dekkmodeller og vøre sikkert at de er 100% fitting og tilpassende. Det er ikke slik. Man må vurdere mange faktorer før man bestemmer seg å handle via nettet. Sailun dekk er verdens kjent lastebilsdekk. Dekkfabrikken ble etablert i 2002 og siden da de har kombinert sin tekniske ekspertise med innovasjonene i sin forskning og utvikling for å designe og produsere dekk i verdensklasse for alle typer kjøretøy. Siden da har de produsert og distribuert ulike typer passasjer- og lette lastebiler, medium radial lastebiler og all-terreng dekk på alle større markeder i hele Nord-Amerika, Europa, Asia, Afrika og Sør-Amerika. Sailuns internasjonale lag har evne, kunnskap og langsiktige strategier for å utvide seg innen dekkindustrien.

Uansett du trenger personbils dekk eller lastebils dekk, har Sailun dekk for deg i flere dimensjon og modeller. Med en årlig produksjon på 13 millioner dekk er Sailun den 20. største dekkprodusent i verden. Hvis du er enda usikkert om valgene dine, vennligst sjekk fordeler og funksjoner av Sailun dekk.

S605 EFT er Sailuns Premium styre dekk, med en avkoblingsspor og fem brede ribber for en stabil kjøring i alle hastigheter. Stein ejektor minimerer dekkskader, mens ekstra brede spor og S-sipes forbedrer trekkraften for utmerket hydroplanstyrke. S-sipes forbedrer trekkraft og våte forhold og sprer varme for langvarig slitasje. Unike slitebaner på veggen, nemlig bidrar til å redusere uregelmessig slitasje og forbedre trekkraften og stein ejektor beskytter dekket fra steinboring. Og det som bidrar til å minimere uregelmessige slitasje er avkoblingsspor. Det andre lastebilsdekk som er verdi å ta en tit på er S768 EFT. Det er et Premium lukket skulderdekk, designet med en bred skulder med koniske sidekanter for forbedret sidestabilitet. Likevel har S768 EFT også ejektor knapper som reduserer steinretensjon.

Din nettbutikken Tirendo.no har meget stort utvalg av billige lastebilsdekk fra Sailun. Du handler både trygt og raskt, og får ditt Sailun dekk fritt levert hjem. Vi tilbyr også 14 dagers åpent kjøp til alle kunder, i tilfelle du ikke er fornøyd med varene. Vennligst sjekk Tirendo.no allerede i dag og kjøp nye dekk!


x

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon