/

Semperit Helårsdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Semperit helårsdekk: kraftige og pålitelige året rundt

Hvis du ønsker å kjøpe Semperit helårsdekk til lastebil eller andre arbeidskjøretøy, har du havnet riktig her på Tirendo.no. Vi kan tilby deg et stort utvalg av dekkdimensjoner og modeller, tilgjengelige til fordelaktige priser. Du finner mange av merkets mest anerkjente modeller i nettbutikken vår, blant annet:

De forskjellige modellene kjennetegnes av forskjellige egenskaper, og er beregnet til ulike bruksformål. Runner D2 for eksempel, er godt egnet for turer på motorveien. Tenk gjennom viktige faktorer som hvilke typer veier du skal kjøre på, samt typisk kjørelengde, før du bestemmer deg. Ta gjerne kontakt med kundeservicen vår hvis du er usikker på hva du skal kjøpe, eller har nærmere spørsmål vedrørende produkter.

Dekkmerket Semperit har lenge vært kjent for sine pålitelige, robuste bil- og lastebildekk. Selve merkenavnet er hentet fra det latinske «semper it», og betyr «fungerer alltid» på norsk. De startet opp så tidlig som i 1906, og har derfor over et århundre med erfaring med seg på CV-en. De ble en del av Continental-gruppen i 1985, og denne fusjonen førte med seg mange ressurser og teknologiske fordeler for dekkmerket. De populære produktene har vunnet tilliten til mange kunder, takket være merkets enkle, men effektive visjon: skape dekk som folk liker å kjøre med.

Semperit helårsdekk får deg frem gjennom vær og vind

Hvis klimaet og bruksforholdene gjør det mulig for deg å bruke Semperit helårsdekk, kan du spare betydelig med penger og innsats ved å velge nettopp denne dekktypen. De er spesielt utviklet for å takle værforhold som skifter brått og plutselig, og du kan derfor stole på at lastebildekkene tar deg trygt frem, året rundt. Så lenge du passer på dekktrykk og annet vedlikehold, kan du få stor glede av dem gjennom hele driftslevetiden.

Det finnes mange fordeler ved å bestille på nett når du skal ha deg nye lastebildekk. Vi gir deg gratis frakt og retur på dine nye Semperit helårsdekk, og leverer kjøpet i løpet av noen virkedager. Vi samarbeider også med mange monteringspartnere rundt i landet, og kan levere dekkene direkte til en av dem om du ønsker. Du kan også bestille kjemikalier, oljer og andre deler du trenger til vedlikeholdet samtidig, og dermed har du alt for hånden når du trenger det.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.