/

250 75 12 Landbruksdekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Solide arbeidsdekk i dimensjonen 250/75-12

I nettbutikken Tirendo.no finner du et prisgunstig og innholdsrikt utvalg av landbruksdekk i dimensjonen 250/75-12. Når du har en jobb å gjøre, er det essensielt med kvalitet du kan stole på i hverdagen, samtidig som det er viktig at prisen er riktig. Nettopp derfor finner du kjente og kjære merker som Mitas, Continental, Barum og Michelin blant utvalget vårt, spredt over alle prisklasser. Blant de rimeligere alternativene finner du Mitas FL08, produsert med tungt arbeid som formål. Vi kan også tilby miljøvennlige alternativer som regummierte Continental Life Cycle. Barum Industry SIT er også et solid kvalitetsdekk med optimal balanse mellom pris og egenskaper. Vil du heller investere i drivstoffeffektive landsbruksdekk med lang levetid, kan du vurdere Michelin Stabil X XZM. Det er bare å se gjennom sortimentet, og velge det alternativet som passer best for deg.

I en hektisk arbeidshverdag, har vi stor forståelse at du ønsker dine nye 250/75-12 landbruksdekk så fort som mulig. Vi skjønner at du trenger et variert utvalg, slik at du enklest mulig kan finne et alternativ som oppfyller alle dine krav. Vi har et enormt utvalg av alle typer dekk på lager, noe som forenkler ordrebehandlingen betydelig. Nettbutikken vår har som mål å behandle alle ordrer så kjapt som mulig, og tilbyr dessuten gratis frakt. Du finner også et godt utvalg av oljer for landbruksmaskiner, skulle du trenge å fylle opp lageret ditt. Da er du godt forberedt for alt av vedlikehold, og maskineriet kan bokstavelig talt kan gå som smurt.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.