TESLA dekk og felg

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Fullfør stilen med eksklusive Tesla dekk og felg!

Ønsker du å overaske mannen din med en kjempegod gave? Han har nettopp kjøpt en ny Tesla Model S og trenger bare de 4 nye komplette hjulene. Tirendo.no har ting for deg som kommer til å glede den stole Tesla eier- Tesla dekk og felg. Derfor dette er opprinnelige utstyr for den elektriske Tesla bilen, skal Tesla dekk og felg gjøre kjøring, nemlig den perfekte kjøreopplevelsen. Den amerikanske bil og dekk produsenten planlager å endre verden med sine produkter og videre avansere vår fremtidens visjon i billagning. Kjøring har blitt enklere, sikre og miljø vennlige! Tirendo.no har utmerkete Tesla dekk og felg for deg.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK