BMW dekk og felg

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Sporty BMW trenger sporty dekk og felg!

Derfor du vil kjøre med stil, bør du gi en luksuriøs gave til din BMW. Uansett vær og føre, er kjøring med originale BMW felg og dekk en maksimal opplevelse. De sikrer optimale kjøreegenskaper og sikkerhet på vei. Kun BMW-dekk stjernemerke vil gi deg den spesielle følelsen av å kjøre med dekk som passer din BMW perfekt. Dekkene må bestå omfattende tester under krevende forhold for å bli merket med stjernen.

Hos Tirendo.no du kan bestille lett og det du trenger er informasjonen du finner i bilens kjørebok og du trenger bare å velge de som passer best for de omgivelsene du vanligvis kjører i.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^