Gislaved
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Gislaved

Gislaved Urban*Speed 145/70 R13 71T

Gislaved

Gislaved Urban*Speed 145/70 R13 71T

Dekkstørrelse: 145/70 R13 71T 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: T: Godkjent opp til 190 km/h
EAN: 4024064555319
Artikelnummer: R-224948
Dekkmerke: Rullemotstand F Våtgrep C Støyutslipp 70dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
728,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

URBAN – for town and country. For små og mellomstore biler.

Med sine gode all-round egenskaper er Urban*Speed en allsidig partner og en pålitelig følgesvenn for små og mellomstore biler. Med over 100 års erfaring fra nordiske forhold og kontinuerlige teknologiske forbedringer, gir dekk fra Gislaved den høyeste sikkerheten og enestående grep under alle føreforhold. Bedre kjøreegenskaper. Passer for blant annet Fiat Doblo, Nissan Kubistar og Renault Kangoo.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Gislaved
Sesong
Modell Urban*Speed
Dimension 145/70 R13 71T
Bredde 145
Dækkets profil 70
Construction type R
Dekkstørrelse 13
Last indeks 71
Fartsindeks (T)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK