Generelle vilkår | Tirendo.no


Generelle vilkår for Tirendo GmbH

Vennligst les igjennom de generelle vilkårene før du bestiller produkter fra Tirendo.no. Når du bestiller våre produkter aksepterer du våre generelle vilkår. Skriv gjerne ut en kopi for fremtidige referanser.

Du kan lagre våre generelle vilkår ved å høyreklikke og velge "Lagre som..." eller som PDF ved å velge "skriv ut" og deretter "Lagre som PDF". For å åpne en PDF-fil må du ha installert Adobe Reader på din data. Dette kan du gjøre kostnadsfritt her:

http://get.adobe.com/no/reader/.

1 § Definisjoner

1.1 Kunde - Personen som utfører bestillingen på www.tirendo.no

1.2 Kundeopplysninger - Opplysninger vi krever for å gjennomføre din bestilling

1.3 Kjøpsavtale - Bestilling av en vare fra nettsiden i overenstemmelse med de generelle vilkårene

1.4 Bestilling - Bestilling fra nettsiden gjennomført av deg som kunde

1.4 Ordrebekreftelse - Bekreftelse på din bestilling som du får tilsendt per e-post

1.5 Ordrenummer - Du finner ditt ordrenummer i din ordrebekreftelse etter du har gjennomført din bestilling. Ved spørsmål vedrørende bestilling skal ordrenummeret brukes som referanse.

1.6 Nettsiden - www.tirendo.no

1.7 Virkedag - kan også betegnes som hverdag, betyr en dag, som verken er 1) lørdag eller søndag, eller 2) en offisiell norsk helligdag

1.8 "Du" "deg" - referer til kunden som en bestilling

1.9 Tirendo - Tirendo GmbH og deres aktiviteter i Norge

Vennligst merk at alle ord som brukes i entall også kan brukes i flertall, og vica versa.

For eventuell framtidig referanse anbefaler vi at du skriver ut en kopi av de generelle vilkårene.

2 § Om oss og de generelle vilkårene

  • Foretaket Tirendo GmbH er et tyskregistrert foretak. Tirendo GmbH registrert ved Amtsgericht (tingretten) i Charlottenburg, Berlin, med registreringsnummeret HRB 145365 B. Foretakets hovedkontor har adressen Zinnowtizer Straße 8, 10115 Berlin, Tyskland. Nedenfor kan Tirendo GmbH bli referert til som foretaket, Tirendo, Vi, Oss eller Vår.

  • Disse generelle vilkårene er gjeldene for alle avtaler kunder inngår med Tirendo.no. Gjennom å bestille produkter fra denne nettsiden aksepterer du disse generelle vilkårene og bekrefter at du har fylt 18 år og er bosatt i Norge.

  • Dersom du har noen spørsmål eller synspunkter kan du kontakte oss via e-post support@tirendo.no

3 § Bestillinger og kunder

Alle bestillinger fra Tirendo behandles omgående, forutsatt at bestillingen gjøres på en hverdag.

Ved hjelp av order- og sporingsnummeret du mottar etter gjennomført kjøp, kan du følge din bestilling.

Ved bestilling godkjenner du Tirendos generelle vilkår, samt bekrefter at du er:

- Minst 18 år gammel; samt

- Bosatt i Norge

4 § Priser

Alle priser som vises på nettsiden er inklusive mva (25%). Prisene er angitt i Norske Kroner (NOK). Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og endre eller oppdatere uten forvarsel. Om feil pris skulle vises for et produkt du har bestilt, kommer vi til å kontakte deg og innhente din godkjennelse før vi behandler din bestilling.

5 § Betaling

Nettsiden tilbyr for øyeblikket følgende betalingsmetoder: Debet- eller Kredittkort (Visa og MasterCard) og PayPal. Vi forbeholder oss retten til å ikke tilby alle betalingsmuligheter.

6 § Garanti

Alle varer som kjøpes hos Tirendo har 1 års garanti for feil og mangler som følge av produksjon. Skader forårsaket av montering, demontering, balansering eller feil bruk av produktene dekkes ikke av garantien.

7 § Frakt

Frakt er inkludert i prisen, om ikke annet angis eller avtales.

8 § Levering

8.1 Produkter kjøpt fra Tirendo.no leveres til 1) din hjemmeadresse, 2) din valgte monteringspartner 3) Annen angitt adresse. Du kan spore din pakke ved hjelp av sporingsnummeret du får oppgitt i din ordrebekreftelse.

8.2 Varer leveres vanligvis innen 2-5 virkedager fra dagen varene forlater lageret, om ikke annet er angitt for det spesifikke produktet. Under høysesong, når mange handler hos oss, kan det ta litt lengre tid. Vårt mål er å informere deg dersom vi mistenker at vi ikke kan leve opp til den forventede leveringstiden. Vi tar ikke ansvar for tap, kostnader, ulemper eller skader som kan oppstå på grunn av sen levering som ikke er forårsaket av Tirendo.

8.3 Dersom kunden velger levering til en verkstedpartner, er tanken at kunden skal benytte minst en tjeneste, som f.eks. montering av dekkene. Dersom kunden velger å ikke gjøre dette har verkstedet rett til å kreve et rimelig gebyr for mottagelsen av varene.

9 § Angrerett og hevelse av kjøp

I følge norsk lov har du 14 dagers angrerett, fra den dagen du mottar varene. Det finnes ingen krav om at du som kunde må ha en grunn for å heve ditt kjøp, men vi vil sette pris på disse opplysningene, da det vil hjelpe oss å bli bedre i fremtiden.

Vil du heve ditt kjøp eller returnere dine produkter, kan du enkelt kontakte oss via e-post, support@tirendo.no, eller via telefon på 21 98 44 80. Du kan også kontakte oss via post:

Tirendo GmbH

Zinnowtizer Straße 8

10115 BERLIN

Germany

MERK produktene skal ikke returneres til vår adresse i Berlin. Ta kontakt med vår kundetjeneste (Se kontaktinformasjon nedenfor) for returadresse og mer informasjon.

10 § Refundering

Dersom du velger å kansellere din bestilling, vil vi refundere den fulle kjøpesummen og frakt kostnadene, inklusiv eventuelle fraktkostnader (med unntak av tilleggskostnader som oppstår dersom du velger leveringsmetoder utenom standard levering), omgående, og ikke senere enn 14 dager etter vi mottatt ditt angreskjema. Du vil bli refundert med samme betalingsmetode som du benyttet ved kjøp, dersom ikke annet er avtalt, du vil ikke under noen omstendigheter bli belastet ekstra kostnader ved refundering av ditt kjøp.

Vi henter varene du ønsker å returnere.

Vi dekker kostnadene knyttet til retur av varene.

For skader på varer, skal du kun betale for skader som har oppstått grunnet uforsiktig behandling som påvirker dekkenes tilstand, egenskaper eller funksjon.

11 § Reklamasjon

Tirendo skal kontaktes via e-post, post eller per telefon (21 98 44 80) dersom du ønsker å reklamere. Tirendo kommer deretter til å sende ut reklamasjonsblanketter og eventuelle returfraktsedler. Ved godkjent reklamasjon vil kunden bli tilsendt et tilsvarende produkt og kompensere for ekstra kostnader. Før et nytt produkt blir sendt ut, må Tirendo konstatere at det er en produksjons- eller materialfeil. Ytterligere kostnader, som for eksempel leiebil, erstattes ikke av Tirendo. Ved reklamasjoner som ikke godkjennes kommer fraktkostnadene ikke til å erstattes, kunden vil bli belastet fullt ut. Vennligst merk at det er kunden som har ansvar for produktene til Tirendo har mottatt de, derfor anbefaler vi at pakker produktene inn forsvarlig før du sender de. Skulle det oppstå en tvist, vil Tirendo alltid til å følge Forbrukertvistutvalgets anbefalinger (FTU) anbefalinger.

12 § Eiendomsforbehold

Alle produkter forblir Tirendos til den fulle kjøpesummen er betalt.

13 § Øvrig

Produktene som du finner på vår nettside er til salg, men vi reserverer oss retten til eventuelle sluttsalg. Dersom trykkfeil, tekniske problemer eller lignende skulle forkomme, forbeholder vi oss retten til å kansellere innkommende bestillinger. Ved slike tilfeller kommer vi til å kontakte deg. Da eksisterende produktbeskrivelser hovedsakelig kommer fra våre leverandører, påtar vi oss ikke ansvar for disse.

I visse tilfeller kan produktbildene avvike fra virkeligheten. Ett eksempel på dette kan være dekk under "dekk-menyen" som sitter på en felg. I dette eksempelet inkluderes ikke felgen i prisen, derfor ikke i kjøpet, men er kun ment som en illustrasjon.

Tirendo frasier seg alt ansvar for hvilket dekkutstyr du velger å benytte på ditt kjøretøy.

14 § Force Majeure

Vi tar ikke ansvar for forsinkelser forårsaket av Force Majeure-hendelser. Eksempelvis: naturkatastrofer, krig, streik, beslutninger fra myndighetene, manglende leveranser fra underleverandører, samt hendelser som ikke kan forutses. Dersom hendelser av denne typen påvirker avtaler og forpliktelser fra Tirendos side, og gjør at Tirendo ikke kan holde sin avtale/forpliktelse, skal Tirendo frigis fra plikten til å oppfylle disse avtalene og forpliktelsene.

15 § Endring av de Generelle Vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og gjøre endringer i disse Generelle Vilkårene til enhver tid. Alle eventuelle endringer eller tillegg kommer til å publiseres på Tirendo.no. Fortsatt bruk av nettsiden anses som en godkjennelse for eventuelle endringer som blir foretatt.

16 § Ugyldighetserklæring

Dersom noen paragrafer i disse Generelle Vilkårene eller en avtale erklæres som ugyldig eller ikke kan utføres på grunn av lovgivning i Norge, vil resten av de Generelle Vilkårene forbli gyldige. Paragrafene som erklæres ugyldige eller som ikke kan utføres, vil bli erstattes med juridisk veiledning, rådgivning og praksis.

17 § Personvern

Vennligst se vår Personvernerklæring, den utgjør en del av disse Generelle Vilkårene.

Du finner vår personvernerklæring her http://www.tirendo.no/personvern/.

Kontaktinformasjon

Adresse: Tirendo GmbH

                 Pappelallee 78/79

                 10437 Berlin

                 Germany

E-post: support@tirendo.no

Telefon: +47 (0) 239 606 14 (Man-Fre: 09:00-18:00).

Foretaket er registrert ved Amtsgericht Charlottenburg Berlin: HRB 145365 B

Organisasjonsnummer: 913 798 856

MVA-nummer: 913 798 856 MVA