4x4 Road
Fulda
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Fulda

Fulda 4x4 Road 235/65 R17 104V

Fulda

Fulda 4x4 Road 235/65 R17 104V

Fulda - Kvalitetsdekk fra Goodyear. Mellompriskategori.

Dekkstørrelse: 235/65 R17 104V  
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: V: Godkjent opp til 240 km/h
EAN: 5452000680044
Artikelnummer: R-210642
Dekkmerke: Rullemotstand C Våtgrep B Støyutslipp 70dB
DEX:
Kundevurderinger:
(116)
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
1.255,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Kundevurderinger
  • Tekniske spesifikasjoner

Et pålitelig og stillegående SUV-dekk med ekstra godt veigrep Fulda 4x4 Road for SUV gir stille kjørekomfort til en pris du kan leve med. Det er et slitesterkt dekk som gir ekstra feste når du trenger det mest.

  • Kortere bremselengde på våt veibane
  • Stille og komfortabel kjøring
  • Økt motstandsdyktighet mot skader

Kortere bremselengde på våt veibane. Dra fordel av kortere bremselengde på regnvåte dager. Den avanserte silisiumblandingen i 4x4 Road er optimalisert for å gi solid veigrep, spesielt på vått underlag. Silisiumblandingen og grepskantene som skjærer gjennom vannsjiktet under kontaktflaten, sørger for opptil 2,9 meter* kortere bremselengde på vått underlag. AquaFlow-rillene gir hurtig vanndrenering ved kraftig regn.

Stille og komfortabel kjøring. Dekket er designet for å la deg kjøre i fred og ro slik at du kan nyte hver eneste tur i SUV-en. Plasseringen av mønsterknastene i 4x4 Road reduserer den generelle dekkstøyen.

Økt motstandsdyktighet mot skader. Den optimaliserte stammekonstruksjonen gjør 4x4 Road bedre i stand til å tåle de typiske slagene og støtene som ofte forårsaker dekkskader.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Fulda 4x4 ROAD tyre review

Gjennomsnitt basert på 116 test resultat
Grep på tørr veibane
Bremse-egenskaper på tørr veibane
Grep på våt veibane
Bremse-egenskaper på våt veibane
Grep på snø
Kjørekomfort
Lydnivå inni bilen
Dekkslitasje
Drivstofforbruk
kjørte km 1 143 992
13.07.2015 fra robert storøy
meget gode dekk og lite dekkstøy.
Se flere omtaler
Merke Fulda
Sesong
Modell 4x4 Road
Dimension 235/65 R17 104V
Bredde 235
Dækkets profil 65
Construction type R
Dekkstørrelse 17
Last indeks 104
Fartsindeks (V)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK