VOLVO 850 felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

VOLVO 850 felger: ekte kvalitet og stil

Har du hatt et uhell og trenger nye felger? Eller ønsker du å blåse nytt liv i den kjære Volvoen din? Den populære 850en har vist seg å være en pålitelig og slitesterk familiebil som tåler tidens tann, og er det nødvendig å friske den opp fra tid til annen. Lettmetallfelg eller stål? Sommerdekk eller vintergodkjent? Du kan velge og vrake blant et stort utvalg av VOLVO 850 felger på Tirendo.no.

Merker som AEZ, Stahlfelge, Enzo og Dotz Wheels, samt mange andre, produserer VOLVO 850 felger i ulike varianter og prisklasser. DEZENT RE er et eksempel i budsjettklassen som er vintergodkjent. Den har et stilfullt, åpent design med få eiker. Stahlfelge derimot, er det optimale valget når det er stålfelger som gjelder. Til syvende og sist, bør du velge en variant som ikke bare gir 850en din en sporty og moderne stil, men som også er praktisk i bruk.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.