TOYOTA-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Gjør bilen klar med flotte Toyota felger!

Det japanske merket Toyota er en av de største produsentene av hybrid bilder, og enten du har en slik eller en annen modell er Toyota felger et flott tilbehør til dine dekk. Velger du lettmetallfelger får du flotte felger som holder lenge, gir støtdemperne gode arbeidsforhold og som sørger for at bilen ruller lett på veien. Foretrekker du Toyota felger i stål, har vi også dette i flere utgaver. Husk å etterse dine dekk med felger minst en gang i måneden. Dette gir trygge forhold for både deg og dine passasjerer. Handler du våre rimelige Toyota felger, vil du få dem levert hjem helt gratis. Tirendo.no gir deg også fri retur i hele to uker. Hos oss er det lett å holde bilen stilig, trygg og sikker året rundt. Ikke glem at vi også har dekk som passer dine felger!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.