TESLA-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Tesla felger sikrer bilens kjøreegenskaper

Dersom du er eier av en av de tre flotte Tesla modellene, er vi ganske sikre på at du også er opptatt av å opprettholde bilens flotte utseende. Dette gjør du ved å kjøpe Tesla felger hos oss på nett. Flotte felger bevarer ikke bare stilen, men kombinasjonen av riktige felger til riktige dekk sørger også for å opprettholde de gode kjøreegenskapene til bilen. Velger du lettmetallfelger får du Tesla felger det er lett å vedlikeholde, og i tillegg får bilens støtdemper ekstra gode arbeidsforhold.

Bestill Tesla felger på nett

Vi har felger i flere, flotte design og i mange bredder. Mange velger bredere dekk og felg bak, for å oppnå et litt rått utseende. En Tesla har stil og særpreg, og dette videreføres også til Tesla felger. Velger du felger som har isolerende navringer, trenger du ikke å bekymre deg over korresjonsskader mellom felg og nav. Det kan også være en fordel å velge felger uten eiker som stikker utenfor. Da slipper du problemet med at eikene blir skrapet opp av fortauskanten når du skal parkere.

Kjør stil med Tesla felger hele året

Norges varierte værforhold stiller store krav til både dekk og felger. I tillegg skal du kjøre med stil når du kjører en Tesla! Visste du at når det gjelder Tesla felger og Tesla Model S, så finnes det egne krav til felgdimensjonene? Både 19"" og 20"" er populære dimensjoner når du skal handle Tesla felger. Dessuten er det kommet helt egne design på felgene til Tesla Model S, etter mange forespørsler fra ivrige og engasjerte Tesla-sjåfører.

Velg mellom sorte, skinnende, matte, sølvfargede eller kontrastfargede felger i mørkt og lyst. Felgenes ulike design vil skape stilfulle uttrykk når du ruller fremover i stillheten som bare en el-bil kan gi deg. I en ekte Tesla er det ikke lyden som gir gåsehud, men den høye kjørekomforten som dekk og felger vil gi deg samt det stilige uttrykket som glinsende felger skaper.

Klikk hjem dine nye felger i dag

Din online dekkekspert – Tirendo – har et spennende utvalg av Tesla felger. Ta en titt og velg mellom klassiske, solide eiker eller tette, doble eiker i et større antall. De solide og enkle eikene er enklere å vedlikeholde, og de doble eikene skaper spennende effekter. Bestill nye felger i dag, og betal sikkert med kredittkort eller PayPal.

Du kjøper dine felger billig og enkelt hos Tirendo.no. Vi har alltid fri frakt og hele 14 dagers returrett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.