SKODA-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Nye og flotte Skoda felger til din bil!

Skoda er et tsjekkisk bilmerke, som også er veldig populært her til lands. Bilmerket kommer i flere modeller, og vi har Skoda felger som passer til. Enten du ønsker deg felger i lettmetall eller stål, vil du finne riktig dimensjon og bredde hos oss. Stålfelger er tyngre og ruster lettere enn felger av lettmetall. Vi har også mange ulike design å velge mellom. Her finner du altså Skoda felger med fem eiker eller flere. Uansett hva du velger må du huske å stelle pent med dine nye Skoda felger. Vask dem med en mild såpe etter hver sesong, så varer de lengre. Hos Tirendo.no er det lett å finne riktige felger til dine dekk. Vi har en egen søkemotor, som hjelper deg på vei. Du handler både trygt og raskt, og får dine Skoda felger fritt levert hjem. Vi tilbyr også 14 dagers åpent kjøp til alle kunder.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.