RIAL-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Innovative Rial felger til deg og din bil

Noen produserer biler og andre produserer det nødvendige tilbehøret. Rial er en slik produsent av tilbehør. Firmaet ble grunnlagt for mer enn 30 år siden og har deretter vært en pioner innen utviklingen av de moderne lettmetallfelger. Rial felger er synonymt med kvalitet, og har oppnådd stor popularitet verden over. Rial felger av lettmetall møter alle strenge, europeiske standarder og er en kjent del av utseendet til både sportsbiler og familiebiler.

Rial felger til svært gode priser

Rial felger er innovative og flotte lettmetallfelger der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Du får felger som varer og som yter sesong etter sesong. De setter dog pris på at du tar vare på dem og gir dem litt ekstra pleie når du skifter dekk. Vasker du dem med en mild sjampo for biler, får du Rial felger som skinner litt ekstra. Felgene kjøpes rimelig her hos Tirendo.no. Her kan du klikke hjem både Rial felger og dekk som passer til, og det hele leveres uten ekstra kostnad for deg. Hva venter du på? Bestill flotte felger til bilen din allerede i dag! Husk, vi har også fri retur.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK