PORSCHE-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Fullfør stilen med flotte Porsche Felger

En porsche vekker naturlig nok litt oppsikt når den kommer kjørende, og Porsche felger er med på å fullende den riktige stilen. Det er liten tvil om at et sett med flotte felger gjør sitt til for at bilen skal ta seg best ut. Hos oss kan du få Porsche felger i et stort utvalg av prisklasser og modeller. Husk at mange Porsche modeller er store og tunge biler, og dette stiller ekstra krav til felgene, som da gjerne skal tåle en vektbelastning på opptil 800 kilo.

Gratis frakt på dine Porsche felger

På vår nettside er det lett å velge riktig modell i både felger og dekk. Da er du sikret at kjøreegenskapene holder seg optimale, slik at du kan cruise rundt i bilen din uten bekymringer. Våre Porsche felger kommer i flere design, og bestillingen din leveres gratis. Tirendo.no tilbyr også 14 dagers returrett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.