PEUGEOT 406 felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

PEUGEOT 406 felger: fornyer bilen på et blunk

Den gamle, klassiske modellen PEUGEOT 406 har lenge holdt på populariteten sin på bruktbilmarkedet. Selv gamle travere trenger noen ganger flunkende nytt utstyr, og derfor kan du velge blant et spennende og lekkert utvalg av PEUGEOT 406 felger på Tirendo.no. Den rette felgen har ikke bare en praktisk funksjon, kjøretøyet får umiddelbart en moderne, sporty look.

Når det kommer til stålfelger, er Stahlfelge et sikkert valg. Fordelen med disse, er lang holdbarhet, enkelt vedlikehold og slitestyrke. Du bør imidlertid være obs på at de ruster lettere enn lettmetallfelger. Du finner mange varianter i aluminium å velge mellom, bl.a. ulike modeller fra Alutec og Dots Wheel. De vintergodkjente alternativene tåler godt nordiske forhold og veier ikke så mye.

På Tirendo.no kan du søke frem en innholdsrik liste over alle egnede PEUGEOT 406 felger, og få favoritten din sendt hjem til deg med gratis frakt.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.