OPEL-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Opel felger gir bilen stil og ekstra ytelse

Opel er et selskap som har vært på markedet siden 1862, og bilmodellen fra Tyskland er også populær i Norge. Trenger du nye Opel felger må du først og fremst velge mellom stålfelger eller noen av metall. Opel felger av stål veier mer og kan gi god tyngde til tøffe underlag. Velger du lettmetall bidrar du til god rullemotstand og lavere drivstofforbruk. Valget er ditt og vi gir deg mange modeller å velge mellom, slik at du kan få et design og en ytelse som passer deg og din kjørestil. Handler du hos oss har vi en søkefunksjon som hjelper deg med å velge riktig dimensjon og bredde, i tillegg får du alltid fri frakt. Liker du å handle god kvalitet til ekstra lave priser er Tirendo.no helt klart steder der du finner dine nye Opel felger. Nevnte vi at vi har to ukers returrett?

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.