NISSAN LEAF felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Type kjøretøy:

Nye NISSAN LEAF felger som passer perfekt for elbiler

Som for biler flest, både dekk og felger må passe perfekt for best mulig veisikkerhet og styrerespons. Selv om det er lett å falle for et estetisk design når du skal bestille nye NISSAN LEAF felger, anbefales det å sjekke at det praktiske er på plass. Når kulden setter inn og du skal legge om til vinterdekk, bør du sørge for at felgene er vintergodkjent.

Vær også obs på at selv om tette varianter med mange eiker ser bra ut på småbiler, kan de være vanskeligere å vaske. God rengjøring er særlig viktig for stålfelger. De er generelt sett mer utsatt for rust enn lettmetallfelger, særlig i områder med mye veisalt og fuktighet.

På Tirendo.no finner du NISSAN LEAF felger som dekker de fleste behov, fra stålfelger fra Stahlfelge til lekre alufelger fra en rekke merkevarer, blant annet Enzo, Alutec og Dotz Wheel.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
^