MERCEDES-BENZ-felger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Stilige Mercedes felger til en stilig Mercedes

Vi vet at alle som eier en Mercedes er opptatt av stil og kvalitet. Felgene til en Mercedes skal stå i stil til bilen, og sette prikken over i-en, i tillegg til å sørge for bedre komfort, høyere sikkerhet og en drivstoffvennlig kjøring. Du finner et godt utvalg av Mercedes felger i vår nettbutikk, og det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvilken stil du ønsker.

Vi har Mercedes felger i både lettmetall og i stål, og designet varierer fra svart, via mørk metall og til lyst metall som skinner. Du kan velge Mercedes felger med fem eiker eller andre varianter med dobbeleiker i varierende design. Vil du ha felger med en stjerne, eller vil du felger med 10 doble eiker? Uansett hva du foretrekker, så finner du et stort utvalg fra flere kjente felgprodusenter, og i flere størrelser.

Hev stilen med nye felger nå

Benytt deg av våre raske leveranser og 30 dagers returrett. Du kan betale med vanlig kredittkort eller du kan velge å betale med PayPal. Vi har en sikker betalingsløsning slik at du kan være like trygg når du handler på nett hos oss, som når du kjører med dine nye Mercedes felger. Vi har dessuten mer enn 300 monteringspartnere som hjelper deg med å montere dine nye felger dersom du ønsker det. Bestill nye felger og tilbehør til din Mercedes på nett hos Tirendo i dag. Du kommer ikke til å angre.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.